dinsdag 1 mei 2018

Nieuws van dinsdag 1 mei 2018


Voor de Flynth Westlandcup is er vanavond de "kraker" tussen de zondagtak van VELO en Westlandia. In tegenstelling tot de Wateringers zitten de Naaldwijkers in een flow. VELO zal nog wel revanche willen nemen voor de 9-0 thuisnederlaag in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
Aftrap op sportpark De Hoge Bomen is 19:00 uur.
Westlandia was een flink maatje te groot voor VELO. De Naaldwijkers kregen heel veel kansen, maar wisten slechts 7x te scoren. Voor de rangen en standen KIJK HIER




Vanavond 3 wedstrijden in de 1/4 finales van het Haaglanden Voetbal Toernooi.:
  • Hoofdklasser zaterdag FC 's-Gravenzande ontvangt vanaf 20:00 uur op het Julianasportpark hoofdklasser zondag DHC.  4-2 met goals van  Frank Broos, Brian v.d. Mast, Yuri Westhoff en Sander Koeleman. FCG treft in de volgende op eigen veld BMT. dat met 3-1 won bij Die Haghe
  • 3e divisionist Westlandia komt op 22 mei n actie tegen  1e klasser Te Werve. De vorige keer dat de ploeg uit Rijswijk op de Hoge Bomen tegen de zondagtak speelde, werd er na strafschoppen gewonnen. Als de Westlanders winnen wacht in de 1/2 finale een uitwedstrijd bij Scheveningen (3-2 winst tegen DSO)





FC Dordrecht (Bryan Janssen ) starte vandaag de nacompetitie met als doel promoveren naar de eredivisie. Aan de Krommendijk was SC Cambuur een maatje te groot 4-1.. Zaterdag is de return in Leeuwarden.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten