woensdag 4 maart 2015

Haaglandia stopt per direct met zondagvoetbal


Wat iedereen al zag aankomen, is uiteindelijk ook gebeurd (bron Haaglanden Voetbal).

Haaglandia stopt per direct met zondagvoetbal
Haaglandia/Winston heeft bij de KNVB aangegeven met haar eerste zondagelftal niet meer op te komen bij de resterende vastgestelde competitiewedstrijden. Het bestuur amateurvoetbal van de KNVB heeft daarop besloten, op basis van het Reglement Wedstrijden Amateurvoetbal (artikel 9 lid 1a) het eerste team van Haaglandia/Winston met onmiddellijke ingang uit de competitie in de Hoofdklasse A te nemen. Het bestuur amateurvoetbal betreurt het, dat het dit besluit heeft moeten nemen, maar zag geen andere mogelijkheid dan hiertoe over te gaan. Op basis van dit besluit wijzigt de competitiestand, daar behaalde wedstrijdpunten en gescoorde doelpunten komen te vervallen.
Met betrekking tot de periodes wijzigt ook een aantal zaken:
· Quick heeft de 1e periodetitel reeds veroverd en blijft dan ook aangemerkt als winnaar van de 1e periode.
· asv De Dijk heeft de 2e periodetitel reeds veroverd en blijft dan ook aangemerkt als winnaar van de 2e periode.
· Het uit de competitie nemen van Haaglandia/Winston heeft tot gevolg dat, periode 3 de wedstrijddagen 14 t/m 26 omvat. Na wedstrijddag 26 heeft elk elftal uitkomende in de hoofdklasse A twaalf wedstrijden voor de 3e periode gespeeld.
Aangaande de wedstrijden die Haaglandia/Winston tot op heden heeft gespeeld, is o.a. van toepassing dat tijdens deze wedstrijden gegeven gele en rode kaarten niet komen te vervallen..

Red: Voor Westlandia zo. betekent het op 22 maart een vrij weekend. Daarnaast vervalt de uitslag van 2 november (4-1). Spits Steven Olsthoorn ziet zijn 4 doelpunten uit de wedstrijd uit de boeken verdwijnen......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten