woensdag 22 oktober 2014

Programma zaterdag 25 oktober 2014


Voor de regio zijn er dit weekend 2 historische wedstrijden
  • Lyra ontvangt voor het eerst de zaterdagtak van Westlandia in competitieverband. De thuisploeg (nr. 3 in 2C) zal de kater van vorige wedstrijd weg willen spelen. Bij CWO werd in blessuretijd een gelijkspel verspeeld. Anders had de ploeg van Corné van Doorn mede koploper geweest. Westlandia zal echter ook vol voor de winst willen gaan. Het team van trainer Henk Boon heeft de punten hard nodig om weer in het linkerrijtje te komen. Overigens was de "generale repetitie voor Westlandia niet goed. De ploeg bij 3e klasser Honselersdijk dinsdagavond met 4-1.
  • In Kwintsheul zal reikhalzend uitgekeken worden naar de kraker Quintus-KMD. Deze wedstrijd is ook nog nooit in competitieverband gespeeld. Bij winst van KMD en/of puntverlies van GDA bij Honselersdijk zijn de Wateringers na 7 speelronde al winnaar van de 1e periode. 
  • VDL heeft de uitdaging om koploper CWO pootje te lichten
  • Naaldwijk (6-4) zal zeker wat aan het puntentotaal moeten gaan doen.  Het onderlinge verschil met nr. 12 Duindorp (6-2)  is slechts 2 punten. De gasten hadden wel 3 punten meer, maar die heeft men in moeten leveren voor het "gedoe" bij KMD.

Programma Westlande clubs Opmerking/ WOS verslaggever
Excelsior M. Rijnsburgse Boys Gerard van Dijk




XerxesDZB FC 's-Gravenzande 15:00Willem Lenting




HVC'10 HBOK




Vitesse D. MVV'27
Lyra Westlandia Johan Voskamp
CWO VDL
SC Monster BVCB




Honselersdijk GDA
Naaldwijk Duindorp
Quintus KMD Ruud de Jong




Verburch Hercules
HPSV Maasdijk
---- Loosduinen
MSV'71 Te Werve

Geen opmerkingen:

Een reactie posten