woensdag 8 oktober 2014

Jong Sparta trotse koploper beloftencompetitie


Onderstaand bericht komt van de site van Pro Sparta. 2 spelers uit deze regio maken deel uit van deze selectie: Pieter Langedijk en doelman Bryan Janssen. Alleen Langedijk kwam maandagavond in actie voor het beloftenteam.

Jong Sparta mag zich na een ruime zege op De Graafschap de nieuwe koploper noemen van de beloftencompetitie. Een 2-1 achterstand werd in Doetinchem keurig weggepoetst door de Spartaanse beloften, die uiteindelijk met 2-5 wisten te winnen en daarmee alweer hun vijfde zege op rij boekten. Keep up the good work boys!
Op het veld van voetbalvereniging Viod won Sparta dankzij goals van vier verschillende spelers. Trefzeker waren Loen, Van der Stoep, Langedijk en Olijfveld (2). Door de 2-5 zege op naaste concurrent De Graafschap is Sparta alleen koploper. Wanneer Sparta in groep 4, waarin net als in de groepen 1, 2 en 3 zes teams uitkomen, bij de eerste twee eindigt, dan plaatst de club zich voor de zogenaamde kampioenschapsronde. Deze kampioenschapsronde wordt afgewerkt na de reguliere beloftencompetities. In de andere groepen zijn respectievelijk Jong Vitesse, Jong Heerenveen en Jong Feyenoord de koploper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten