woensdag 4 januari 2012

Westlands voetbalnieuws van woensdag 4 januari 2012


Voetbalnieuws uit de regio

  • Het bestuur van Excelsior M. en Demis Xanthopoulos hebben overeenstemming bereikt over een contractverlenging van minimaal een jaar. Voorwaarde is wel dat Xanthopoulos bij aanvang van het nieuwe seizoen over de juiste papieren zal moeten beschikken. Met deze beslissing borduurt Excelsior Maassluis voort op het destijds ingezette beleid. Zoveel mogelijk eigen spelers en trainers opleiden voor de eigen hoofdmacht.
  • Westlandia oefende woensdagavond in Spanje tegen Gramanet. Het werd tegen de club uit de 3e divisie 1-1 (goal Cengizhan Topal )
  • VV Naaldwijk za. zal de komende dagen ook in Barcelona vertoeven. Trainer Edger Kuntz zal zijn selectie moeten voorbereiden op een spannende 2e helft van de competitie. In de komende weken kan hij echter geen beroep doen op spits Hans Bergwerff. De goalgetter is net geopereerd aan zijn menicus en zal nog enige weken moeten revalideren.

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

  • Op de site van VV Spijkenisse wordt gemeld dat Peter Wubben komend seizoen hoofdtrainer zal worden. Zowel de vereniging als Peter Wubben hebben de ambitie uitgesproken om op korte termijn promotie naar de Hoofdklasse te bewerkstelligen. Tot eind december 2011 was Wubben nog hoodtraner van SC Feynoord.
  • In het trainersoverzicht op deze site (kijk hier) zijn nu ook  de contractverlengingen van Carlos Roeleveld (GDA) en John Blok (Scheveningen).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten