zaterdag 8 september 2007

Wedstrijden 8-9 september 2007

klasse thuis                 - uit opmerking (bron diverse sites en de WOS)
Hoofdklasse Excelsior  M. - Barendrecht 0-1 Teleurstelend resultaat op wat een mooie feestdag moest worden.
1e klasse Rijnvogels - 'Naaldwijk 1-1 Dos Santos
1e klasse De Sport - Xerxes DZB 4-1 Dennis Kok, Ricardo v.d. Heijden (3)
1e klasse Lyra - Scheveningen 2-1 Van Mill en Roos. Knappe overwinning van de Lierenaren tegen de kampioenskandidaat nummer 1. Tot de 85e minuut stond Lyra nog 1-0 achter.
2e klasse Forum Sport - Rood-Wit 0-1 De Siervi. Na 2 speeldagen al alleen koploper met 6 punten
2e klasse JAC - MVV'27 0-0
3e klasse Monster - Maense 2-1 Van Spronsen en Verkade
3e klasse Excelsior P. - Honselerdijk 1-0
3e klasse Maasdijk - KMD. 1-0 Visser. Warrig leidende scheids. Had minimaall 2 pingels kunnen /moeten geven (?)
4e klasse Westlandia - VCS 2-5 Kester (2). Na een een goede reeks, trof Westlandia vandaag een doeltreffend VCS. Na 1-1 bij rust, hadden de groen-witten in de 2e helft moeite om grip te krijgen op het middenveld. De Hagenezen maakten met een paar fraaie goals al vroeg in het seizoen duidelijk dat Westlandia (nog) niet tot de titel-kandidaten behoort.. Het gemis van 6 -7 selectiespelers, waaronder Leon Solognier, speelde de groep van Vincent Beijer natuurlijk vandaag wel parten.
4e klasse Hoekse Boys - PGS Vogel 5-1 Knipscheer (2), v.d. Schildt, van Geest en v.d. Meer
4e klasse HZ Texas DZS - Schipluiden uitg. festiviteiten bij Schipluiden
5e klasse Polanen - Oosterheem uitg. Geen acceptabele reserve-scheidsrechter aanwezig
hoofdklasse ADO'20 - Westlandia 2-2 Van Dijk en Bijl. Knap resultaat na een 2-0 ruststand. In de slotfase had er overigens nog mee ingezeten.
2e klasse Verburch - Alphense Boys 1-3 Sengers. Helaas van een sterkere tegenstander verlorn.
3e klasse VOC - VELO 0-2 Schooneman en Verbeek
3e klasse Scheveningen - Den Hoorn 1-2 v.d Bos en Bertels