zaterdag 1 september 2007

Uitslagen 1--2 september 2007

Evenals vorig jaar is Monster het nieuwe seizoen met een overwinning gestart. Op de Strijphorst werd het na een 0-0 ruststand 0-2. Oud-Westlandiaan Glenn v.d. Weerdt maakte in de 2e helft voor de geel-zwarten zijn debuut in de 3e klasse. De schitterende 2e goal van Michel Holleman kwam uit mooi voorbereidend werk van Glenn en Ruud Zuijderwijk.

SV Polanen gaf zijn visitekaartje af in het zaterdagvoetbal. Te Werve werd in Rijswijk met 3-0 verslagen. Romke van Velden was met 2 goals de gevierde man.

Westlandia zat. 1 won in Den Haag met een gehavend team van Wanica Stars. Na een matige 1e helft (0-0) konden de Naaldwijkers het klassenverschil na rust ook met doelpunten tot uitdrukking brengen.
-----
EXTENDED BODY:
klasse thuis - uit uitslag opmerking (bron diverse sites en de WOS)
Hoofdklasse FC Lisse - Excelsior  M. 4-2 v.d. Velden en Topal. Werd gespeeld op veld 2!
1e klasse Naaldwijk - 's-Gravendeel 0-4
1e klasse Scheveningen - De Sport 3-1 De Graaf. Binnen 4 minuten al 2-0!
1e klasse Spijkenisse - Lyra 1-1 van Mil. Vlak voor tijd maakte Spijkennise (vorige week 10-0 tegen MVV'27) gelijk.
2e klasse Rood-Wit - Die Haghe 3-1 Sieck (2x) en Krijger. Sala Yungul kreeg rood
5e klasse Te Werve - Polanen 0-3 Van Velde (2x) en Bentvelzen
Hoofdklasse Westlandia - Hollandia 0-1 wedstrijd lag langdurig stil vanwege beenbreuk Ruud Bijl
2e klasse Wilhelmus - Verburch 2-2 Van Leeuwen en Sengels
3e klasse VELO - Oliveo 3-0 Verdonk (2) en Schooneman
3e klasse Den Hoorn - VOC 2-1 v.d. Bos en Otten
4e klasse Full Speed - Schipluiden 3-2 van Leeuwen (2)
4e klasse Quintus - Hoek van Holland 3-2 Q: Van Kester (2) en v.d. Valk, HvH: Denkers en Verdonk
5e klasse Naaldwijk - Real Zoetermeer 6-1 Boazati (2), Kemmers, Visser, Kiontke en Hoogkamer