woensdag 1 juni 2016

Selectie Excelsior M. seizoen 2016-2017


Op de site van de club staan berichten over de selectie van trainer Jeroen Rijsdijk voor het seizoen 2016-2017:
De selectie van Excelsior M wordt vanaf komend seizoen versterkt door de komst van Adair Veiga Lopes.
De 33-jarige aanvaller komt over van RVVH. Vorig seizoen ging hij van Zwaluwen Vlaardingen over naar RVVH. Hij speelde vier seizoenen in de hoofdmacht van Zwaluwen, waarbij hij vier jaar clubtopscorer was in de hoofdklasse.
Afgelopen seizoen heeft hij slechts de eerste drie competitiewedstrijden kunnen spelen (1 doelpunt), vanwege een liesblessure waaraan hij inmiddels is geopereerd.
De in Rotterdam woonachtige Adair was zaterdag aandachtig toeschouwer van de kampioenswedstrijd tegen FC Lienden. Hij is momenteel weer fit en staat te trappelen om in het nieuwe seizoen aan te sluiten bij de kersverse landskampioen.
De selectie voor volgend jaar compleet is met het aantrekken van Adair compleet.





2016-2017 SELECTIE Excelsior M.TRAINER: Jeroen Rijsdijk

Spelers die blijven:
Hamit Alptekin, Kilian Berkhout, Kevin Dercks, Vincent van Dorp, Robin v.d. Ende, Joseph Goncalves, Stephan Kruithof, Sefa Kurt, Jeremy Moreno, Daniël Oliveira Furtado, Dean van Ooijen, Michael Poeljes, Niels Redert, Daan Smith en Kevin Vink.

Nieuwe spelers:
Jesse Lub en Adair Veiga Lopes (RVVH) Marcel de Bruijn (Westlandia zo.)

Spelers die (mogen) vertrekken:
Niels Vonk (FC 's-Gravenzande) Marciano Bruma (XerxesDZB), Mendes Moreira (Kozakken Boys), Robin Hofman (Zwaluwen), Jordi de Bruin (onbekend), Kemil Fakili (stopt) en Jesper Leerdam (Scheveningen)

04-04-2016
Door het vertrek van Niels Vonk naar FC 's Gravenzande was er in de Excelsior M selectie van volgend seizoen een vacature voor een spitspositie. Deze positie wordt opgevuld door de bij Excelsior M terugkerende Marcel de Bruijn. Dit is de derde keer dat Marcel bij Excelsior M komt spelen. De eerste keer kwam de boomlange spits over van buurman VDL. Na 2 seizoenen koos bij voor een avontuur in het profvoetbal bij PEC Zwolle. Na 1 jaar Zwolle kwam de aanvaller via Leonidas terug bij Excelsior M. In dit seizoen promoveerde hij met Excelsior M terug naar de hoofdklasse. Na dit succesvolle jaar vertok de aanvaller naar Scheveningen voor 2 jaar en speelt nu alweer 4 seizoen in Naaldwijk voor Westlandia. Op 28 april werd bekend dat De Bruijn toch bij Westlandia blijft spelen.
26-03-2016
Daniël Oliveira Furtado verlengd heeft zijn contract met een jaar verlengd. In 2012 werd Daniël kampioen met Excelsior M A1 en vertrok hierop naar Feyenoord A1, waarmee hij ook kampioen werd. In 2013-2014 keerde Daniël terug naar Excelsior M na een zware knieblessure. Sindsdien is de pijlsnelle aanvaller actief in de Hoofdmacht van Excelsior M.18-02-2016
Elson de Rosario Almeida heeft 1 jaar bijgetekend bij Excelsior. De Rotterdammer speelde voor hij naar Excelsior M kwam vier seizoenen voor FC Emmen in de Jupiler League. Daarvoor was hij actief in de jeugd van FC Utrecht en Neptunus.
Tevens keert doelman Jesse Lub terug aan de Lavenstraat. Hij was de afgelopen 2 jaar doelman bij de zondagselectie van Westlandia
FC 's-Gravenzande meldt dat Niels Vonk volgend seizoen overkomt uit Maassluis. Bryan v.d. Laan is per direct gestopt. Volgend seizoen speelt hij bij Rozenburg

Dean van Ooijen is zo goed als hersteld van een knieblessure die hij vorig seizoen opliep in de wedstrijd tegen Ajax. Hij speelt nu weer wedstrijden voor de tricolores. Hij zal ook volgend seizoen voor Excelsior M. uitkomen.09-02-2016:
Sefa Kurt blijft volgend seizoen actief bij Excelsior M. Ook doelman Jean-Paul van Leeuwen heeft ook besloten om bij Excelsior M te blijven.
Machiel Lourens, die vorig seizoen Nederlands kampioen werd met het 2e elftal, gaat ook de strijd aan om een basisplaats in het vlaggenschip te bereiken.
Marciano Bruma zal Excelsior M volgend seizoen gaan verlaten.


28-jan-2015: 
Mendes Moreira naar Kozakken Boys
Wij vinden het jammer u te moeten melden dat Ahmad 'Aggie' Mendes Moreira volgend seizoen niet meer in het shirt van de Tricolores te bewonderen is.
De talentvolle aanvaller, die de gehele jeugdopleiding bij Excelsior M doorliep, heeft gekozen om volgend seizoen te gaan spelen bij Kozakken Boys. Dit seizoen speelde Aggie al een uitstekende wedstrijd in Werkendam en tekende daar ook voor de 1-1. Wellicht dat hij daar al indruk heeft gemaakt op de Werkendammers.
WIj wensen Ahmad veel succes bij zijn nieuwe club (bron site van de club)

29-01-2016: 
Daan Smith en Joseph Goncalves,hebben overeenstemming bereikt met de club. Ook zij dragen volgend seizoen het shirt van de tricolores
15-jan-2016
De volgende drie spelers hebben gisteravond hun 'ja-woord gegeven', waardoor de selectie van volgend jaar al flink vorm begint te krijgen. Kevin Dercks, Kilian Berkhout & Vincent van Dorp hebben gister aan de TC toegezegd 1 jaar bij te tekenen.
09-jan-2016
7 spelers hebben tijdens het trainingskamp aangegeven ook volgend seizoen uit te komen voor de tricolores. Zij zullen de komende maanden op jacht gaan naar een ticket in de nieuwe 2e divisie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten