woensdag 4 september 2013

Woensdag 4 september 2013

Westlands nieuws


Het 2e team van Westlandia zo. heeft door een 7-1 (Mathijs Helderman 3x, Dean van Ooijen 2x, Mitchell de Bas  en e.d.) overwinning op de zondagtak van BMT de volgende ronde in het bekertoernoooi bereikt. Monster en KMD waren de andere 2 teams in deze poule

Voor 293 toeschouwers.... hebben de dames van ADO Den Haag gewonnen van AA Gent. De Westlandse speelsters Mandy van Dijk en Michelle Vrieling kwamen in de 2e helft in actie.

Van de site van de WOS
Geen toezegging aan Naaldwijk en Westlandia'

Aan de voetbalverenigingen Naaldwijk en Westlandia zijn geen financiële toezeggingen gedaan met betrekking tot een eventuele fusie van beide clubs. Dat heeft wethouder El Mokaddem van de gemeente Westland maandagavond gesteld in een commissievergadering van de gemeenteraad.
De wethouder zei dit in antwoord op vragen van de fractie van LPF Westland. Door deze fractie is gewezen op een alinea in het fusierapport van de door beide clubs ingestelde stuurgroep. Daarin staat letterlijk: "Beide verenigingen hebben in totaal nog ruim 200.000 euro niet bestede subsidiegelden te goed van de gemeente Westland, waarvan B & W mondeling heeft toegezegd dat deze voor de nieuw- of verbouw door de fusievereniging kan worden gebruikt."
Volgens El Mokaddem kunnen de verenigingen na een eventueel fusiebesluit, waarin onder meer de rechtsvorm van de nieuwe club is vastgelegd, een aanvraag voor financiële steun indienen. Deze zal dan in eerste instantie door het college worden beoordeeld en vervolgens aan de gemeenteraad worden voorgelegd.

......

De derby's van het weekend


In de 2e en 4e klasse zaterdag zijn de teams in de regio goed vertegenwoordigd. Dat betekent wedstrijden met een extra tintje en kassa voor de penningmeester.
In de eerste ronde van de competitie staan aan de Rondgang in Hoek van Holland HVC'10 en SC Monster tegenover elkaar.
Vorig seizoen speelden beide fusieclubs voor het eerst deze derby. Het werd toen 2-1 ((H) Jeroen Rensen en e.d. (M) Michael Jager)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten