dinsdag 3 september 2013

Dinsdag 3 september 2013

Westlands nieuws



Het AD meldt dat bij Verburch een nog te benoemen commissie,  de opdracht krijgt om een quick-scan uit te voeren of overstappen naar het zaterdagvoetbal wenselijk is. Dat zal gebeuren na de jaarvergadering in oktober
Het onderzoek moet in januari afgerond zijn

Westlandia zo. 2 speelt vanavond tegen BMT zo.  Als het team van trainer Theo Verbeek met meer dan 3 goals verschil weet te winnen, loten de beloftes mee in de volgende ronde.

Ook de 4e klassers hebben een eigen bekercompetitie Alleen Maasdijk wist zich te plaatsen voor de volgende ronde. Voor Loosduinen, MSV'71 en Verburch za. was de poulefase het eindstation.
De Maasdijkse selectie van Patrick Fieret kan bij de loting o,a, gekoppeld worden aan:
ASC, UVS za., UDO zo., Woubrugge, SVOW, Kamerik, Linschoten, Lekkerkerk, SVS, Hercules, Moerkapelle, Portugaal za., LMO en Blauw Zwart.
Niet in alle poules zijn de beslissingen al bekend. Dit wordt enerzijds veroorzaakt door het feit dat er vanavond nog ingehaald moet worden en anderzijds de problemen met het digitale wedstrijdformulier. Divers clubs waren genoodzaakt om het papieren formulier in te sturen. De uitslagen van die wedstrijden zijn  nog niet beschikbaar.

Overig nieuws


De standaardteams hebben het bekertoernooi afgerond. Ook de andere teams in de A-categorie hebben inmiddels officiƫle wedstrijden in de benen. Het is te verwachten dat deze teams ingespeeld zijn voor de start van de competitie.
Het is ook te hopen dat ook de KNVB nu lering heeft getrokken uit de voorbereiding. Het gemopper op het functioneren van het digitaal wedstrijdformulier was in vele bestuurskamers niet van de lucht. De bond had het afgelopen weekend ook de porblemen bij Sportlink opgemerkt (zie tweets)....
Komend weekend komt ook nog de B-categorie er massaal bij. Of de computercapaciteit bij de bond aan zal kunnen.......

---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten