vrijdag 30 augustus 2013

Vrijdag 30 augustus 2013

Westlands nieuws


ADO Den Haag zal onder leiding van trainer Sarina Wiegman vanavond weer de strijd aangaan voor het kampioenschap in de BeNeleague. Samen met de speelsters Mandy van Dijk en Michelle Vrieling starten de Haagse Dames bij Anderlecht.

Van de site van de WOS:
LPF Westland wil dat het college van B en W eerder toegezegde subsidie aan voetbalverenigingen Naaldwijk en Westlandia verantwoordt. Beide verenigingen hebben in totaal nog 200.000 euro tegoed. De LPF wil weten of hier al geld voor is gereserveerd en uit welk potje het bedrag moet komen.
VV Naaldwijk en Westlandia onderzoeken op dit moment de mogelijkheden voor een fusie. Uit eenrapport dat in juni werd uitgebracht door een stuurgroep, bleek dat er geen belemmeringen zijn. De clubs hebben dezelfde ambities. Wat betreft het clubgebouw kiest de stuurgroep voor de locatie Westlandia, waarbij gedacht kan worden aan renovatie van het bestaande gebouw of nieuwbouw.

Competitie


Excelsior M. won zaterdag thuis van Spakenburg. Dat zal vertrouwen geven, maar of dat voldoende is voor een goed resultaat bij landskampioen Katwijk moet afgewacht worden.
De samenvatting van deze wedstrijd zal in de loop van zaterdagavond te zien zijn bij het sportprogramma van TVWEST

Beker


Komend weekend de laatste poulewedstrijden voor de districtsbeker. Er staan 3 aardige streekduels op het programma:
  • KMD - SC Monster
  • Lyra - Westlandia za.
  • Maasdijk - Verburch za.

Westlanders bij een BVO


NAC Breda (MAATSEN) moet vanavond op jacht naar punten. Na 4 wedstrijden staat de parel van het zuiden pas op 1 punt (gelijkspel bij Cambuur). Na de wanprestatie tegen Feyennord, zullen de supporters zeker een scherrpe groep verwachten.
Wedstrijd is live te zien bij FOX

Voor het eerst dit seizoen komen alle clubs uit de 1e divisie vanavond in actie. Sparta (VOSKAMP, LANGEDIJK EN KORTSMIT) mogen thuis tegen FC Oss de nederlaag bij Willem II proberen weg te poetsen.

STANS en JANGA gaan met Excelsior R. naar FC Emmen Beide clubs hebben na 4 wedstrijden nog geen overwinning. Met 3 gelijke spelen staan de Rotterdammers 1 punt boven de tegenstander van vanavond.

Overig voetbal nieuws


PSV en waarschijnlijk ook AZ weten in de loop van vandaag welke tegenstanders ze in de E.L. poulefase gaan treffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten