donderdag 29 augustus 2013

Donderdag 29 augustus 2013

Westlands nieuws


De KNVB heeft bekend gemaakt dat KSD-Marine op eigen verzoek een ander nummer heeft gekregen in de indeling van 4C, het is nu 11 en het was 14. Het gevolg hiervan is dat het competieschema in 4C alsnog wijzigt. De wedstrijd KSD-Marine 1 tegen S.V. Loosduinen 1 wordt nu niet gespeeld op zaterdag 14 september a.s., maar pas op zaterdag 30 november! De thuiswedstrijd tegen KSD-Marine wordt gespeeld op zaterdag 19 april 2014 i.p.v. 25 januari 2014.

MSV'71 had dinsdagavond geen bekerverplichtingen. De ploeg van nieuwe trainer Wapenaar speelde een nuttige met 4-1 bij AGE.
Tijdens die wedstrijd was ook Kees Starmans weer actief. In plaats van assistent-trainer te worden, heeft hij toch besloten nog een jaar door te gaan als selectiespeler.

De 3e klasse C zaterdag wordt door de redactie van deze site met meer dan gewone belangstelling gevolgd. ....
Het viel daarom ook op dat de 14 clubs uit deze klasse gisteren bijzonder matig hebben gepresteerd (in ieder geval qua resultaat).:
  • Winst SC Zuiderpark 
  • Gelijk Ariston'80 
  • Nederlaag voor 10 clubs uit die klasse, waaronder Westlandia (2-1 bij GDA), KMD (6-1 bij BMT) en Honselersdijk  (3-1 TAC'90 zo.) 
  • TAC'90 za. en YVV de Zwervers waren vrij 

Overig voetbal nieuws


Feyenoord (VILHENA) krijgt vandaag de kans om voor het eerst sinds jaren weer eens in de poulefase van een Europees toernooi te komen. Dat betekent dat de Rotterdammers een 1-0 achterstand  tegen Kuban Krasnodar naar behoren weg moeten werken.

AZ won vorige week met 3-1 van Atromitos FC in Griekenland. Het moet gek lopen als de ploeg van Verbeek morgen bij de loting voor de poulefase van de E.L.niet de kokers zit

Aan het begin van de avond zal Ajax weten wie de tegenstanders zullen worden in de poulefase van de C.L.. PSV moet nog een dagje wachten o de komende 3 opponenten in de E.L.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten