dinsdag 7 mei 2013

dinsdag 7 mei 2013

Westlands voetbalnieuws
Honselersdijk heeft afgelopen zaterdag afscheid genomen van 3 selectiespelers. Mike Mast, Rino Vijverberg en Patrick Kester werden door de club bedankt voor bewezen diensten

Voor de P/D tussen de 3e en de 4e klassers  geldt de volgende indeling:


MAASDIJK,Nr. 11 uit 3C gaat dus spelen in Poule 8.
De selectie van Martin Vermeer treft daar de 2e periodekampioen uit 4E en de 3e periodekampioen uit 4F.
  • P2 uit 4E = nog een onbekende,  Er moeten nog een aantal wedstrijden gespeeld worden, waarna bekend is wie de 2e periode krijgt, wie op basis van de eindstand de 3e periode wint en wie vervolgens recht heeft op een eventuele vervangende periode. Bij de huidige stand zou  Eglantierboys kampioen zijn en ook de 2e periode pakken. De 3e periode gaat dan naar Portugaal en de vervangende P2 is dan voor Hermandad. TransvaliaZW kan echter ook nog kampioen worden, en dan zijn Portugaal en Egelantier Boys in de race voor P2
  • P3 uit 4F = SC Zuiderpark dat alle wedstrijden in de 3e periode heeft gewonnen
Nr. 12 uit 3D = RAS, Duindorp of MSV'71. gaat naar poule 9
Hier wordt de puzzel nog gecompliceerder, want de bond moet nog bepalen wie uit de 6-4e klassen de 4 beste verenigingen zijn die nog geen (vervangende) periode hebben, De laagst geklasseerde van die 4 teams wordt geplaatst in poule 9.
P1 uit 4 F hangt af van de eindstand in de poule. Deze periode is gewonnen door  TransvaliaZW

QUINTUS = 4e in de 4e klasse
In de 6 4e klassen zal via een bepaalde verdeelsteutel een ranglijst op gemaakt worden van de beste 4 teams zonder prijs.. Het team uit Kwintsheul, kan dan geplaatst worden in poule 3, 6, 7 of  9. Er bestaat ook nog een (grote) kans dat er geen promotiewedstrijden gespeeld mogen worden.
Wedstrijden


vandaag geen wedstrijden op de velden van VV Naaldwijk


Semper A. - FC 's-Gravenzande

Hoe vergaat het de jongens met roots in het Westlandse voetballand





Johan VoskampSlask---

Tonny Trindade de VilhenaFeyenoordDoor de nederlaag bij ADO Den Haag (0-2) worden de Rotterdammers dit seizoen 3e. Geen voorronde C.L. dus.

Bart SchenkeveldHeraclesIn de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, werd verdienstelijk gelijk gespeeld tegen FC Twente (1-1)

Jeff StansRKC WaalwijkMet de oud-speler van Maassluis in de basis wisten de Waalwijkers met 3-2 te winnen van Vitesse. Door deze overwinning speelt RKC ook volgend seizoen in de eredivisie.

Rangelo JangaExcelsior R.De oud-speler van Excelsior M. mocht in de slotfase het kampioenschap van Cambuur binnen de lijnen mee beleven

Darren MaatsenExcelsior R.---

Robert Zwinkels
ADO Den Haag---


Daan SmithExcelsior R.---


Roy KortsmitSparta R---


Glenn BoonADO Den HaagMet het team van spelers onder 21 jaar zal Boon moeten strijden in de nacompetitie. Degradatie naar de 3e klasse behoort dus in zijn laatste seizoen bij ADO tot de mogelijkheden.


Bryan JanssenSparta R.---


Tom van VeenADO Den Haag---


Maarten de FockertFeyenoord---


Mandy v.d. BergVittsjö GIKHet Zweedse team is afgelopen zaterdag tegen een 4-1 nederlaag aangelopen. Kristianstad was deze keer te sterk.


Michelle Vrieling
ADO Den Haag
De dames van ADO wonnen met 1-0 bij Lierse . Vrieling werd de laatste 20 minuten ingebracht door coach Wiegman


ADO Den Haag A1---
Maarten v.d. Want


Mandy van Dijk
ADO Den Haag.....


Sarina WiegmanADO Den HaagAfgelopen week won haar selectie met 1-0 bij Lierse in België. De coach uit Monster zal blij zijn met de 3 punten. Met de leiding van de wedstrijd was zij mnder tevreden. Toen zij  dat vlak voor tijd  bij één van de beslissingen liet merken, werd zij met rood van het veld gestuurd.

Raily IgnacioSpakenburgWie had voorspeld dat kampioen Spakenburg zich in de reguliere competitie niet veilig zou spelen, had  een aardig zakcentje bij kunnen verdienen.  Toch zijn de Blauwen na de 5-0 nederlaag al verzekerd van minimaal p/D wedstrijden. De club van Ignacio (2x geel en dus rood) staat na de 5-0 nederlaag bij Capelle, samen met Genemuiden en Jodan Boys op 32 punten. Van deze 3 clubs degraderen er 2 en de lachende derde speelt nacompetitie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten