maandag 5 september 2011

Westlands voetbalnieuws van maandag 5 september 2011

  • De kop is er af en op Naaldwijk zat. en Loosduinen na, hebben de Westlandse teams de eerste competitiewedstrijd achter de rug.. De trainers  hebben in ieder geval deze week weer genoeg huiswerk en voldoende stof om over na te praten. Zeker de 5-0 nederlaag van VELO zal in Wateringen hard aangekomen zijn. Vorig seizoen werd er geen enkele competitiewedstrijd verloren en nu, na de 2 nederlagen in de beker (tegen hoofdklassers), verloor men zondag van mede- promovendus ADO Den Haag. De nederlaag op zich kan gebeuren, de rode kaart Torben Halverhout zal meer pijn gedaan hebben. Ook bij Westlandia zat. is voldoende reden om te evalueren. Na een 5-2 ruststand, kwam VCS vlak voor tijd toch nog terug tot  5-4. Uiteindelijk werd het wel 7-4.... Alle andere wedstrijden zullen ook wel hun vervolg gaan krijgen vóór of tijdens de trainingen van komende week.
  • In het afgelopen weekend werd weer behoorlijk veel gescoord (38 op zaterdag en 15 op zondag). 42 spelers staan al op de lijst van doelpuntenmakers. Wie de goals van Schipluiden  heeft gemaakt, is bij de webredactie niet bekend (westlandsvoetbal@live.nl)
  • De meest productieve ploeg van afgelopen weekend was Westlandia za. met 7 goals. Patrick Krens was met 3 goals voor Quintus de topscorer van het weekend. Hij wordt gevolgd door Michiel Draaisma (Den Hoorn), Frank van Deyl (Monster), Koen Warners (Polanen), Paul van Leeuwen (Verburch), Boyd Rijnenberg en Lester Meijer (beiden Westlandia za.).
  • Verburch-speler Bas Hogervorst heeft de eer om de 1e goal in het standaardvoetbal op zaterdag gemaakt te hebben. De Poeldijkers verloren overigens wel thuis met 4-1 van Wilhelmus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten