dinsdag 6 september 2011

Westlands voetbalnieuws van dinsdag 6 september 2011

  • Duindorp, uitkomend in de "Westlandse 3e klasse" heeft een nieuwe trainer aangesteld. Henna Grünholz wordt de opvolger  van de onlangs vertrokken Herman Kooyenga. Interim-trainer Cor Schaap gaat zich weer bezig houden met het 2e team van Dundorp.
  • Komend weekend is in diezelfde 3e klasse de topper Monster - Westlandia. Beide teams zijn aanzienlijk versterkt in de transferperiode. Op Sportpark Polanen zijn nu o.a. Bianco Sieck, Mark van Antwerpen, Richard van Trier en Frank van Deyl actief. Bij de Naaldwijkers maken John Labigar, Boyd Reijnenberg, Johan de Jong, Silvester Steentjes, Lester Meijer en Brendan v.d. Berg deel uit van de nieuwe selectie. Beide verenigingen hebben in de voorbereiding aardig gepreseteerd en wonnen allebei  de bekerpoule. Trainer Patrick Fieret wil met Westlandia strijden om de promotie naar de 2e klasse. Voor college-trainer Baggerman zal, zeker na de verloren nacompetitie,  dezelfde doelstelling gelden. Vorig seizoen werd het op 2e Paasdag 5-0 voor Monster. De gevierde man was toen Michael Jager. Hij scoorde alle doelpunten...Johan Voskamp zal namens de WOS het radio-verslag verzorgen. Ook WOS-TV zal opnames maken van deze regionale "kraker".
  • Tom van Veen is één van de afvallers van de selectie van Oranje onder 17.  De oud-speler van Honselersdijk was opgenomen in de voorlopige selectie van Albert Stuivenberg. voor een toernooi in Duitsland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten