vrijdag 3 mei 2019

Nieuws van vrijdag 3 mei 2019


Westlandia zo. speelde zich donderdagavond in Utrecht definitief veilig door met 3-2 te winnen bij Hercules. Goals werden gescoord door Nick van Vliet, Rémon van Bochoven en Melvin Vissers.
De groen-witten kunnen zich nu richten op een goed resultaat in P3. De achterstand op koploper GOES is "slechts" 3 punten

Komende zondag wacht in de 3e divisie eerst een duel tegen titelkandidaat Jong Volendam. GOES heeft de verre uitwedstrijd bij ADO'20

FC 's-Gravenzande kan zaterdag vrijuit spelen in de uitwedstrijd bij Swift. Mocht de FC winnen dan is er nog kans op een 4e plaats in de eindstand van de hoofdklasse.
Er is dan nog een wiskundige kans dat de nacompettitie met de clubs uit de 3e divisie kan worden bereikt.
Swift heeft nog een paar punten nodig om zich veilig te spelen in deze hoofdklasse

Excelsior M. reist af naar Spakenburg voor een duel tegen de "blauwen". De tricolores zijn al periodekampioen in de 2e divisie en kunnen mogelijk nog 2e worden in de eindstand.
Tegenstander Spakenburg heeft geen kans meer op een prijs, maar zal zaterdag zeker een aanval doen op de huidige 3e plaats van Excelsior. M.

Westlandia za. heeft buurman Naaldwijk met 1-0 verslagen. De winnende goal  in de wedstrijd voor de Flynth Westlandcup werd donderdagavond een kwartier voor tijd gemaakt door Rick van Schie.
In de 1/2 finale zal de zaterdagtak het op moeten nemen tegen de winnaar van het duel tussen de zondagtak en VELO zo.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten