dinsdag 28 mei 2019

Nieuws van dinsdag 28 mei 2019


Westlandia heeft een slecht weekend bij de seniorenselectie achter de rug.
Het begon met zaterdag 1, dat in de allerlaatste minuten van het seizoen veroordeeld werd tot het spelen van p/D-wedstrijden met de 2e klassers

Een dag later werd de zondagselectie in Veghel te kijk gezet. Met een 7-1 nederlaag tegen Blauw-Geel kwam er een einde aan een matig seizoen in de 3e divisie

Vanavond mogen beide teams tegen elkaar gaan strijden voor een beter gevoel..
Om 19:00 uur staat nml. de 1/2 finale van de Flynth Westlandcup op het programma op het hoofdveld van Naaldwijk
Westlandia za. - Westlandia zo. 3-0




Lyra kwam met maandag met verrassend nieuws. :
Yoshi Malinka zal per volgend seizoen aansluiten bij de selectie van v.v. Lyra. De in Delft woonachtige 26 jarige verdediger is werkzaam bij Sion in de Lier. Dit seizoen speelt hij in de hoofdmacht bij DHL. Yoshi kan op meerdere posities in de achterhoede terecht en kan ook als controlerende middenvelder uit de voeten.

Dat bericht werd echter ruimschoots overtroffen door het volgende bericht:
De Technische Commissie van Lyra is zeer verheugd te kunnen mededelen dat Johan Voskamp vanaf het komende seizoen de selectie van Lyra zal komen versterken. Johan heeft in de jeugd tot en met de JO-17 bij Lyra gevoetbald en is daarna naar de buren van Westlandia verkast. In de periode daarna heeft Johan een prachtige prof-carrière opgebouwd bij achtereenvolgens Excelsior Rotterdam, RKC Waalwijk, Helmond Sport, Sparta Rotterdam, Slask Wroclaw, wederom Sparta Rotterdam en tenslotte weer RKC Waalwijk.
Vorig seizoen zou Johan weer voor Westlandia uitkomen, maar een blessure stond dit in de weg. Afgelopen periode heeft Johan een aantal maal meegetraind met Lyra om te zien hoe de blessure zich hield. Er was geen reactie en Johan vindt het heel leuk om nog iets te kunnen toevoegen aan zijn oude club. Lyra is heel blij deze goalgetter aan de selectie te kunnen toevoegen en daarmee een stuk ervaring toe te voegen aan de over het algemeen jonge groep. Wij wensen Johan enorm veel plezier in het komende seizoen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten