woensdag 12 september 2018

Nieuws van woensdag 12 september 2018


Na Honselersdijk heeft ook Den Hoorn zicht geplaatst voor de volgende ronde van de beker. Op eigen veld werd Vitesse D. met 4-2 verslagen.

De komende dagen moeten de andere teams hun laatste poulewedstrijd nog spelen. Er is nog van alles mogelijk voor de meeste regioploegen.
Naaldwijk is al wel uitgeschakeld. Na 2 nederlagen en het terugtrekken van Loosduinen, zit het bekeravontuur er al weer op voor de witkielen.
VELO en BMT spelen op 19 september  het restant van de gestaakte poulewedstrijd in de 1e ronde
(zie hier overzicht wedstrijden en standen van de bekerpoules)






Excelsior M. oefende dinsdagavond tegen Jong Feyenoord. De tricolores verloren met 3-2, maar diverse spelers konden zich weer eens in de kijker spelen in de basis van het 1e team.
Mogelijk dat trainer Dogan Corneille daar komende zaterdag zijn voordeel mee kan doen in de wedstrijd tegen  nr. 14 HHC.
Excelsior M. heeft uit de laatste 4 ontmoetingen in Hardenberg 8 punten gehaald.
Vorige keer 1-1



Jong FC Den Bosch is komende zaterdag te gast op het Julianasportpark.
De FC 's-Gravenzande zal net als vorige week tegen Swift (4-2) de punten in huis willen houden. Toen liep men uit naar 4-0, maar  door nonchalance scoorden de Amsterdammers in de slotfase nog 2x.
Het beloftenteam uit Brabant staat op de 2e plaats in de hoofdklasse, maar heeft slechts 1 punt meer dan de FC.
geen eerdere wedstrijd



Net als in seizoen 2017-2018 heeft Westlandia een waardeloze start. Na 3 wedstrijden staan de Naaldwijkers op de 18e en laatste plaats. Er werd in de competitie ook pas 1x gescoord.

Zondag komt OJC op bezoek. De ploeg uit Rosmalen tankte na de 6-0 nederlaag bij UNA, vertrouwen door afgelopen zaterdag HBS met 5-0 te verslaan.
Mitchel Jacobs is, na zijn rode kaart bij ADO'20, niet inzetbaar voor trainer Edwin Grünholz.
Vorig seizoen verloor Westlandia op eigen veld met 2-1





Geen opmerkingen:

Een reactie posten