donderdag 6 september 2018

Nieuws van vrijdag 7 september 2018

FC 's-Gravenzande ontvangt op het Julianasportpark Swift.
Voor de FC begon de competitie teleurstellend. Na een goede voorbereiding, werd  in de 1e competitiewedstrijd van het seizoen een snelle 2-0 achterstand bij Rijnvogels niet meer goed gemaakt.
Ondanks de gehaalde versterkingen leed Swift zaterdag een nederlaag. Op eigen veld verloren de Amsterdammers van Smitshoek. Volgens de media zat het bij Swift niet echt mee in de afwerking.
Als Swift de doelstelling van een top 5 klassering wil halen, zal er wel gescoord en gewonnen moeten worden op het Julianasportpark.
De WOS heeft Leo de Jong ingezet als verslaggever voor deze wedstrijd
Op 12 mei won Swift met 5-2 bij de FC.

Excelsior M. liet op de Middelmors in Rijnsburg een goede indruk achter. Er had voor de tricolores meer in gezeten dan de 2-2. Komende zaterdag (14:30) komt het gepromoveerde IJsselmeervogels. op bezoek. De ploeg uit Spakenburg heeft in de regel een sterke selectie, maar er blijft altijd een (te) hoog verwachtingspatroon.
Oud-doelman Jesse Lub gaat bij de WOS de wedstrijdflitsen verzorgen
28 april 1-1

Westlandia stelde voor de 2e maal op rij teleur. Na de 4-0 in Goes, was er op eigen veld de 2-1 nederlaag tegen EVV. De Naaldwijkers speelden in de eerste 20 minuten een prima pot en kwamen dik verdiend op 1-0. In de resterende 70 minuten nam de druk van EVV alleen maar toe en vlak voor tijd scoorde uitblinker Shaquille Simmons de verdiende 2e goal voor de Limburgers. Trainer Grünholz gaf na de wedstrijd aan dat zijn team zeker in de 2e helft door de ondergrens ging.
ADO'20 heeft een betere start (2 gespeeld 4 punten).
Komende zondag wordt voor de 25e keer aangetreden tegen ADO'20. Beide teams, maar zeker ook de supporters, hebben buiten het veld een goede band en die staat al jaren garant voor een super 3e helft.
Toch zullen de selecties zich eerst moeten focussen op de 1e én 2e helft. De thuisblijvers kunnen de verrichtingen in Heemskerk volgen via de WOS (Jan v.d. Meijs)
28 okt. 2017  werd het 4-2 voor ADO op eigen veld

De overige standaardteams komen voor de 2e maal in actie voor de poulewedstrijden in de beker. De WOS heeft zaterdag alleen live-verslagen van  de wedstrijden Westlandia -Vitesse D. (Jan v.d. Meijs) en MSV'71-Maasdijk (Johan Voskamp). Op zondag zal Dvv Delft- Den Hoorn te volgen zijn via commentator Martijn Molenaar.