vrijdag 8 juni 2018

Nieuws van vrijdag 8 juni 2018


Wie speelt waar in het nieuwe seizoen..???? Clubs ,spelers en/of zaakwaarnemers hebben nog tot  en met 15 juni.....
Zie HIER het overzicht tot nu toe

FC 's-Gravenzande heeft donderdagavond de finale van het Haaglanden Voetbaltoernooi bereikt. Op eigen veld was de FC met 6-1 te sterk voor BMT.
De doelpunten werden gescoord door Frank Broos (3x), Yuri Westhoff (2x) en Patrick Triep
Komende dinsdag strijden Scheveningen en Westlandia zondag op Houtrust voor een ticket voor de finale die gespeeld gaat worden op 16 juni a.s. bij VELO.

Het wordt volgend seizoen mogelijk weer dringen in de 3e divisie zondag. Door de wisseling van clubs in de 2e en 3e divisie, dreigen er dit jaar meer dan 18 clubs in aanmerking te komen voor de zondagafdeling. Daarnaast moet er op basis van de KNVB-afspraken nog een belofteteam toegevoegd worden aan de zondagdivisie.. De degradanten uit de 2e divisie worden naar verwachting het kind van de rekening.
Wie hebben zich al geplaatst......

Mogelijke teams 3e divisie zondag
  1. Westlandia zo.
  2. HBS
  3. Quick
  4. OFC
  5. ADO'20
  6. Hercules
  7. Dongen
  8. OJC Rosmalen  
  9. Blauw-Geel'38 
  10. UNA
  11. EVV
  12. HSC'21 
  13. Kampioen HKA SJC
  14. Kampioen HKB Oss'20 
  15. JVC Cuijck als verliezer van de nacompetitie op promotie naar 2e divisie
  16. Winnaar van de p/d-wedstrijden Be Quick 1887 en Goes (heenwedstrijd 2-2)
  17. Winnaar van de p/d-wedstrijden Halsteren en Quick'20. (Heenwedstrijd 1-0 Halsteren) 
  18. 2e team BVO 
  19. TEC als degradant 2e divisie na p/d wedstrijden
  20. degradant 2e divisie De Dijk
  21. degradant 2e divisie Achilles'29 (= van origine een zondagvereniging) 
Door promotie Jong Almere zijn er nog 2 belofteteams in de 3e divisie zaterdag. Op basis van de p/dregeling van de bond geldt dat met ingang van het seizoen 2018/’19 het aantal beloftenteams uitkomende in de 3e divisie evenredig worden verdeeld over de zaterdag– en zondagpoule. Dan moet Jong FC Groningen of Jong Volendam nog van speeldag veranderen.

Dit heeft de KNVB afgesproken op de bondsvergadering van oktober 2017
Het mogelijk dat beloftenteams in de 3e divisiepoule worden ingedeeld die niet overeenkomstig hun gewenste speeldag is. Mede hierdoor, maar ook door de degradatie vanuit de 2e divisie, bestaat de mogelijkheid dat eveneens zaterdag– of zondagverenigingen worden ingedeeld in de 3e divisiepoule die niet overeenkomstig hun gewenste speeldag is.In eerste instantie worden de verenigingen / beloftenteams uitkomende in de 3e divisie seizoen 2018/’19 verzocht aan te geven of men vrijwillig ingedeeld wenst te worden in de  ongebruikelijke/ongewenste poule. Indien hier geen of onvoldoende gegadigden voor zijn, worden één of meerdere (rechtstreekse) degradanten uit de tweede divisie ingedeeld in de 3e divisiepoule, die niet overeenkomt met hun gebruikelijke/gewenste speeldag.Hierbij geldt dat de nummer 18 van de 2e divisie (= Achilles'29) als eerste in aanmerking komt voor indeling in de ongebruikelijke/ongewenste poule, gevolgd door de nummer 17 (De Dijk) enz. (tenzij zich hieronder beloftenteams bevinden en waardoor het aantal beloftenteams per poule onevenredig ongelijk wordt).Mocht dit eveneens niet leiden tot een evenredige verdeling van beloftenteams dan wel niet leiden tot een verdeling van 18 teams per speeldag, dan kan worden besloten tot een loting over te gaan om te bepalen welke teams ingedeeld worden in de poule niet overeenkomstig hun gewenste speeldag is. Dit betreft een situatie voor maximaal één seizoen, tenzij de betreffende club(s) anders verzoekt en dit verzoek akkoord wordt bevonden door de KNVB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten