donderdag 21 december 2017

Nieuws van donderdag 21 december 2017


Tony Vilhena bereikte vanavond met Feyenoord de laatste 8 van het bekertoernooi. In De kuip werd met 3-1 gewonnen van Heracles.. In de kwartfinale komt PSV naar Rotterdam

Danny de Jel zet een streep onder zijn loopbaan bij ASWH. De oud-speler van o.a. Westlandia. zo, kan voetbal in Hendrik-Ido-Ambacht niet meer combineren met werk/privé in de Haagse regio.

Komend weekend is de beste jeugd uit de regio weer actief in de zaal. Bij Verburch wordt gestreden om de Westlandse kampioenschappen.
  • Jeugd onder 11 gaat op 23 december vanaf 8:30 uur met elkaar de strijd aan. Er zal FC s-Gravenzande alles aan gelegen zijn om deze prijs weer te pakken. Rond 12:15 zal duidelijk zijn of ze de voor de 3e keer op rij op de 1e plaats staan.
  • Aansluitend komen de talenten onder 13 in actie. Tegen 17:45 uur hoopt Verburch wederom de sterkste te zijn. De afgelopen 2 edities bleef de prijs nml. in eigen huis.
  • Jeugd onder 9 jaar strijdt om de titel die vorig seizoen gewonnen werd door VELO. Aanvang zondag 24 december 9:30 en finale staat gepland om 13:00 uur


Geen opmerkingen:

Een reactie posten