dinsdag 5 mei 2015

SV Loosduinen roert zich op de transfermarkt


Uit de persberichten van Loosduinen


S.V. Loosduinen heeft ook routinier Bernardo Bor (34) aan de selectie voor het volgende seizoen kunnen toevoegen. De lange en sterke verdediger komt over van zaterdag derde klasser Quintus. Voorheen kwam Bernardo Bor ook uit voor SC Monster, Haaglandia (zo), GDA (zo) en Voorschoten 97 (za).
De Loosduinse club is enorm verheugd dat Bernardo het komend seizoen het blauw wit van S.V. Loosduinen wil dragen en zijn aandeel wil bijdragen aan de sportieve ambities van de club.
Bernardo is op meerdere posities inzetbaar en zal met al zijn ervaring en routine zeker een aanwinst zijn voor de formatie van trainers Richard Douw en Patrick Puister.
Zo krijgt de nieuwe selectie van de Madestein bewoners steeds meer gezicht en is er geen twijfel mogelijk over de ambities van de huidige vierde klasser.
9 april
Richard Nieuwdorp (29 jaar, aanvaller), heeft laten weten het volgend seizoen ook te gaan spelen voor vierde klasser S.V. Loosduinen. De snelle en sterke spits (voorheen spelend bij VCS en Quick) kampte de laatste vijftien maanden bij zijn huidige club HMSH nog met de nodige rugproblemen, maar hij verwacht het nieuwe seizoen weer volledig inzetbaar te zijn.
Richard wordt in het volgende seizoen weer herenigd met het trainersduo Richard Douw en Patrick Puister, waarmee hij bij HMSH uitstekend heeft samengewerkt.
De productieve Nieuwdorp scoorde vorig jaar bij HMSH in de eerste klasse nog twaalf competitie doelpunten, ondanks zijn rugblessure, waardoor hij het merendeel van de wedstrijden moest missen. In het kampioenselftal van HMSH in 2013 in de tweede klasse was hij met 21 treffers topscorer!
Het spelen op zaterdag, de sportieve ambities en de gezellige indruk welke de club heeft gemaakt op Richard zijn voor hem redenen geweest om voor de ambitieuze en energieke Loosduinse vereniging te kiezen.
Natuurlijk is S.V. Loosduinen zeer verheugd met de komst van deze uitstekende spits en hoopt dat Richard Nieuwdorp ook in het blauw-wit nog vele malen de gang naar het vijandelijke net weet te vinden!
8 april
Na Tom Vrieling (GDA zondag) heeft er nog een speler uit de eerste klasse zondag voor de ambities van S.V. Loosduinen gekozen. Kevin Baptiste (28 jaar, middenvelder), nu nog spelend voor HMSH, draagt volgend seizoen het blauwwit van de Madestein bewoners.
Kevin (voorheen bij Sparta jeugd, VCS en RKAVV) sprak met een aantal clubs, maar de sportieve ambities van S.V. Loosduinen, die hand in hand gaan met een gezellige onderlinge sfeer, spraken hem het meeste aan. De zaterdagmiddagclub heeft op Kevin een zeer goede indruk gemaakt.
Ook de hereniging met het trainers duo Richard Douw/Patrick Puister, waar hij bij HMSH de nodige successen mee behaalde, was voor zijn keuze niet
---------

Na Pieter Blanken en Tom Vrieling keert ook Christiaan Verbree het komende seizoen terug op het oude nest bij vierde klasser S.V. Loosduinen.
Verbree, die in de jeugd van S.V. Loosduinen begon met voetballen, vertrok in 2009 naar VV Monster.
Na een jaar keerde hij terug bij S.V. Loosduinen, maakte in 2012 de degradatie mee naar de vierde klasse en vertrok toen naar tweede klasser SVC'08, waar hij nu aan zijn derde seizoen bezig is.



Aanvoerder Justin Derlagen, Sam van Poorten en Jeroen Rampaart hebben aangegeven ook het volgende seizoen bij de Blauwwitten te spelen. Doelman Danny Blanc keert terug naar RAS.

Op korte termijn is nog meer nieuws te melden over een aantal nieuwkomers, nu nog spelend op een hoger niveau, bij S.V. Loosduinen het komende seizoen.

 --------
1 april 2015Vierde klasser S.V. Loosduinen heeft de eerste versterking binnen voor het nieuwe seizoen.
Spits Tom Vrieling keert na twee seizoenen GDA, eerste klasse zondag, weer terug op het oude nest bij de buurman op Sportpark Madestein.
In 2011 maakte de nu 24-jarige Tom ook al de overstapt naar de club, waar hij ooit is begonnen als voetballer, S.V. Loosduinen.
In het verleden kwam hij ook uit voor de jeugd van DUNO en ADO Den Haag en het inmiddels opgeheven TONEGIDO.
In de bijlage een archieffoto van Tom Vrieling in het tenue van S.V. Loosduinen.
De vereniging voert nog gesprekken met andere oud-spelers om terug te keren naar S.V. Loosduinen, maar ook met nieuwe gezichten wordt gesproken voor het nieuwe seizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten