woensdag 2 oktober 2013

Woensdag 2 oktober 2013

Westlands nieuws


Afgelopen zondag stond op deze site dat Nicky v.d. Bos 2x had gescoord voor Den Hoorn. Helaas is dit voor hem fysiek niet mogelijk, daar hij revalideert na een operatie. Naar verwachting is de speler van de koploper in de 3e klasse zondag pas na  de winterstop weer inzetbaar.

FC 's-Gravenzande oefende dinsdagavond tegen MVV'27. Op het Julianasportpark werd het 1-2 (G) Sander Koeleman (M) Joey van Oosten en ?
Jordy van Calsteren jeugdspeler van Rood-Wit en speler van de zondagselectie van Westlandia, maakte in deze wedstrijd zijn debuut bij FC ''s-Gravenzande.

....

De wedstrijden


Komend weekend een mooie derby op het programma in de 4e klasse C.
Aan de Lange Kruisweg treft koploper Maasdijk voor het eerst in de historie Quintus (nr. 8)
De thuisploeg is nog niet tegen puntverlies aangelopen en de mannen van trainer Patrick Fieret weten de weg naar het doel aardig te vinden (26-2). Het doelsaldo van het team van de gasten is aanzienlijk minder (10-10). 
Beide teams hebben inmiddels al thuis tegen HBSS uit Schiedam gespeeld. Maasdijk won overtuigend met 7-0.  Quintus kon het net maar 3x vinden en de eigen achterhoede werd ook nog eens 2x gepasseerd. 
Aftrap zaterdag 5 oktober 14:30 uur mits scheidsrechter van Eck de pasjes en het veld  heeft goedgekeurd en beide doelen vanaf de middenstip kan zien

Overig nieuws



Vanmiddag haalt ADO Den Haag in tegen Vitesse. De kans op een waterballet is deze keer zo goed als uitgesloten.

....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten