vrijdag 4 oktober 2013

Vrijdag 4 oktober 2013

Westlands nieuws


FUSIE RKVV WESTLANDIA EN VV NAALDWIJK GAAT NIET DOOR/

Het bestuur van voetbalvereniging Westlandia heeft donderdagavond besloten om te stoppen met alle werkzaamheden die gericht zijn op een fusie met buurman Naaldwijk. Vervolgens heeft het DB van de club de collega-bestuurders van Naaldwijk ingelicht. Aansluitend gaf voorzitter Stefan Kester in het eigen clubhuis toelichting aan de aanwezige leden op het onverwachtse besluit.
Ook Wim Boekestein kon gisterenavond in de kantine niet anders dan melding doen van de mislukte fusiegesprekken.  Hij betreurde de gang van zaken en vond het een gemiste kans voor het voetbal in de kern Naaldwijk
De ledenvergaderingen  om te stemmen over het fusievoorstel stonden al gepland op 4 november a.s..
Westlandia laat op de eigen site het volgende weten

Vanaf het begin was duidelijk dat het realiseren van een gemeenschappelijke accommodatie, waarmee gekomen kan worden tot een vereniging, de grootste uitdaging was. Er is intensief gezocht naar oplossingen hiervoor. Het bestuur van Westlandia is tot de conclusie gekomen dat deze essentiële voorwaarde momenteel onvoldoende kan worden ingevuld. Ook naar de toekomst is er geen vertrouwen dat er mogelijkheden op lokatie de Hoge Bomen gevonden zal kunnen worden. Dit leidde tot conclusie om het fusieproces met Naaldwijk op dit moment te stoppen.

Persbricht Quintus
Officiële handeling start nieuwbouw van sportvereniging Quintus
De nieuwbouw is een feit! Op vrijdag 4 oktober 2013 om 16:00 uur zal op sportvereniging Quintus symbolisch de eerste vloerplaat worden gelegd als start van de vernieuwing van Quintus. Quintus wil deze mijlpaal op een feestelijke wijze laten plaatsvinden in het bijzijn van het bestuur, leden, de jeugd, dorpsgenoten, de pers en de wethouder Sport.
Voorafgaand aan de officiële handeling is er een ontvangst in de sportkantine, waarna de ceremoniemeester iedereen welkom heet. Buiten zal gezamenlijk met de wethouder Sport, Bestuur Stichting Quintus, de verenigingsbesturen en een groot aantal jeugdleden de eerste vloerplaat geplaatst worden. Gevolgd door een officieel woord van een aantal betrokkenen in de kantine over deze belangrijke mijlpaal Er zal afgesloten worden met een hapje en een drankje, waarbij we met elkaar zullen proosten op de nieuwbouw!

....

Wedstrijden


De Westlandse dames van ADO treffen vandaag SC Telstar. De wedstrijd in de BeNeLeague wordt gespeeld bij Quick

Overig nieuws


CION en de gemeente Vlaardingen hebben overeenstemming bereikt over het gebruik van het complex. Chevron Is Onze Naam zal dus pas vanaf augustus 2014 intrekken bij DVO''32, Dat betekent dat Honselersdijk en Westlandia de competitiewedstrijd zullen spelen aan het Fortunapad in Vlaardingen.

De KNVB stelt een onderzoek in naar de grasmat van ADO Den Haag. De staat van het veld van de Hagenezen was afgelopen woensdag in de wedstrijd tegen Vitesse was schrikbarend. Zaterdag moet er al weer gespeeld worden tegen Heerenveen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten