zondag 31 maart 2013

zondag 31 maart 2012


Westlands nieuws

Door de verrassende nederlaag van Honselersdijk in Vlaardingen, heeft Die Haghe zaterdag de 2e periode in de 3e klasse C gepakt.
Forum Sport kon na de overwinning tegen SC Monster ook feestvieren. Een plaats in de nacompetitie voor P/D naar de 1e klasse is binnen.

Vandaag kunnen spelers en trainer de benen strekken en zo nodig weer opladen voor de wedstrijden van 2e Paasdag. Diverse teams komen dan nml voor de 2e keer dit weekend in actie.
  • Westlandia zo. mag naar Noord-Holland voor de wedstrijd tegen De Zouaven. Daar kunnen belangrijke punten gepakt worden voor de 2e periode
  • VELO treft na Boshuizen (0-0) nu De Meern.
  • Naaldwijk gaat de resterende 33 minuten bij DUNO inhalen. Een aantal weken geleden werd de wedstrijd gestaakt (1-1), omdat de scheids onwel werd. 
  • Honselersdijk gaat op bezoek bij CION. Het is voor beide partijen te hopen dat de gebeurtenissen en emoties uit de (gestaakte) heenwedstrijd geen rol spelen in dit duel.  De mannen van Piet Boon kunnen in Vlaardingen de onverwachtse nederlaag tegen Victoria wegspelen.
  • KMD ontvangt  MVV'27, een cruciaal duel voor beide teams in de race voor promotie naar de 2e klasse.
  • In de kelder van de 3e klasse kan Maasdijk goede zaken doen door bij Victoria'04 te winnen.
  • Verburch heeft sinds afgelopen donderdag kunnen nadenken over de zeperd tegen Gouda. Nu moet de accu opgeladen worden voor de thuiswedstrijd tegen DHL. Uit werd het 6-1 voor de Poeldijkers.
  • Loosduinen kan fris aan de bak tegen Swift Boys. De Boys speelden zaterdag al tegen koploper GDA (1-1). Voor Loosduinen staat een plaats in de nacompetitie op het spel

Oud-speler Daan Smith van Excelsior R. is ook de komende 6 maanden niet inzetbaar. De verdediger van Excelsior R. is recent geopereerd aan zijn kruisband en begint aan zijn revalidatie. De knieblessure houdt hem al vanaf het begin van het seizoen aan de kant.

Westlandia meldt op de site 2 versterkingen voor de zondagselectie. Van ADO Den Haag keert Glenn Boon terug naar de Hoge Bomen. De Hoekenees kon kiezen uit meerdere clubs. maar koos uiteindelijk toch voor de Naaldwijkse hoofdklasser. Boon, werd in de C-jeugd van Westlandia gescout door ADO.
Daarnaast wordt de aanval versterkt met Anwar Beeldstroo die overkomt van Wilhelmus.


Overig opmerkelijk nieuws



Geen opmerkingen:

Een reactie posten