woensdag 20 maart 2013

Woensdag 20 maart 2013

Westlands nieuws

De beloftes van ADO Den Haag wonnen maandagavond met 2-1 van VVV'/Helmond Sport. Trainer Henk Fraser wisselde in de 64e minuut, bij een 1-1 stand,  Christian Supusepa en bracht Glenn Boon.

In de res. 1e klasse pakte HVC''10 de 1e periode (8 wedstrijden en 19 punten) . Vervolgens kwam de klad er in (10 wedstrijden + 10 punten). De beloftes van FC ''s-Graevenzande profteerden optimaal en staan nu op de 1e plaats. Met slechts 16 verliespunten heeft men een aanzienlijk gad geslagen met de achervolgers  RCL (-25)  en Quick Boys (-26)

De wedstrijden

Nu Koning Winter het land (tijdelijk) heeft verlaten, kan er komend weekend weer een mooi programma afgewerkt worden. De WOS-verslaggevers staan weer te trappelen om vanaf de zijlijn weer verslag uit te brengen van de verrichtingen van de vedettes uit deze regio. Marco Streefland (WOS-radio) heeft voor zaterdag en zondag de volgende opstelling voor ogen

Overig opmerkelijk nieuws

In de zondag 3e klasse C stond bij het duel DCG – Sporting Martinus nog 2 minuten op de klok toen de wedstrijd werd gestaakt. Met een 2-1 voorsprong voor DCG ontstond er na een overtreding tumult en kwamen de trainers en wisselspelers het veld in om de boel te sussen. Scheidsrechter Bangma besloot de wedstrijd de staken met als reden “aan zijn arm te zijn getrokken door de trainer van Sporting Martinus, Rob Wever.” (bron zie HIER)
Wat verder opvalt is dat zowel de broeken als sokken van beide teams wel erg op elkaar lijken. In West II werd de wedstrijd Vitesse Delft 4 - Semper Altius 3 in de rust gestaakt. De leidsman vond de sokken teveel op elkaar lijken)

Er is ook positief nieuws te melden uit de voetbalwereld. Door een 8-0 overwinning op Taurus werd SVDPW afgelopen zondag thuis kampioen in de 4e klasss.  Na 17 wedstrijden heeft de ploeg al 49 punten en 101 goals.