donderdag 4 oktober 2018

Voorbeschouwing wedstrijden 6 en 7 oktober 2018






    Voorbeschouwing
1 Excelsior M. - Spakenburg Na de knappe winst bij Katwijk, wacht nu een duel tegen nr. 7. Spakenburg.
De ploeg van John de Wolf heeft net als de tricolores 10 punten. Excelsior M. won de laatste 2 wedstrijden, Spakenburg verspeelden in die reeks 5 punten. 






2 Smitshoek - FC 's-Gravenzande De FC is bezig aan een prima seizoen in de hoofdklasse.
De dikke overwinning tegen Nootdorp zal vertrouwen geven voor het duel tegen Smitshoek. Een paar maanden geleden was het onderlinge duel een foutenfestival waarbij de FC de meeste maakte en een 3x een voorsprong weggaf. Eindstand was 5-4






2 Westlandia - De Meeuwen Op papier moet het geen probleem zijn tegen de nr. laatst uit 1B, maar Westlandia heeft het altijd lastig tegen laag geklasseerde teams.
De tegenstander uit Zeeland speelt voor het eerst op dit niveau.
3 Forum Sport - Honselersdijk Voor de mannen van Piet Boon wacht een lastige wedstrijd bij de koploper.
Forum Sport heeft 6 uit 2 en nog géén goal tegen.
Honselersdijk speelde 10 jaar geleden voor het laatst in Voorburg; het werd toen in de competitie 0-0






4 HVC'10 - Te Werve De Hoekenezen herpakten zich na de nederlaag tegen Berkel. In Zoetermeer werd gewonnen van DSO. Dat team heeft als doel promotie......
Komende zaterdag wacht een zware dobber tegen het gedegradeerde Te Werve. In december 2016 bleven, na een 3-2 overwinning, de punten aan De Rondgang.
5 SC Monster - SVC'10 SC Monster heeft een slecht record tegen de fusieclub uit Wassenaar. In de 5 vorige duels op Polanen werd slechts 1 punt behaald en ook maar 1x gescoord. Mooie kans om de grafieken te logenstraffen.
De overwinning bij RCL zal vertrouwen hebben gegeven.
Frank v.d. Deijl heeft vanwege drukke werkzaamheden besloten te stoppen met selectievoetbal. 
6 Valken'68 - VELO Voor VELO wordt het voor het eerst dat een bezoek gebracht gaat worden aan Valkenburg.
Die ploeg is slecht gestart en is nog puntloos.
De Wateringers hebben 4 punten meer.






7 DUNO - Lyra Het is al weer even geleden dat beide teams op dit niveau elkaar troffen.
Deze eeuw speelden beide teams 5x tegen elkaar in de 2e klasse. Lyra wist aan de Nolenslaan de laatste 2 duels met 3-0 en 2-0 te winnen.
DUNO zal echter graag 3 punten pakken tegen de koploper ui De Lier.
8 Maasdijk - Duindorp Na de winst op Verburch, volgde een nederlaag tegen Hercules. Het is echter nog lastig in te schatten hoe de krachtsverhoudingen in deze 3e klasse liggen.
In april van dit jaar won Duindorp met 3-0 aan de Lange Kruisweg. Maasdijk zal zich graag willen revancheren en de ongeslagen status op eigen veld behouden.
9 MVV'27 - Quick Steps De derby bij VDL werd verdiend met 3-0 gewonnen. Nu zal de ploeg zich moeten focussen op QS. De laatste 3 onderlinge duels in Maasland werden gewonnen door MVV.
10 HBSS - Schipluiden Beide teams staan in de staart van de ranglijst van deze 3e klasse met 1 punt. Clubs hebben geen verleden tegen elkaar.
11 KMD - Naaldwijk Dat verleden hebben KMD en Naaldwijk wel, maar daar maakte  KMD-trainer Martin de Mooi nog geen deel van uit.
In december won KMD het laatste duel met 1-0.
Net als HBSS en Schipluiden staan beide teams ook pas met 1 punt laag in de 3e klasse.
12 Verburch - WV/Kranenburg Met een moeizame overwinning bij MVV'27 en een puntendeling bij KMD, kan WV/K. de hooggespannen verwachtingen nog niet waarmaken.
Verburch won zaterdag op eigen veld van DUNO en zal zeker willen laten zien dat met bijna alleen "eigen jongens" een stunt mogelijk is.
13 Hercules - VDL Het gedegradeerde VDL leed op eigen veld zaterdag een flinke nederlaag. Mogelijk dat ze bij promovendus Hercules een nieuwe start kunnen maken.






14 MSV'71 - BMT MSV'71 is prima aan het seizoen begonnen. Met 6 uit 2 voert men mede de ranglijst aan. 
15 Quintus - PGS/Vogel Quintus zal voor eigen publiek willen laten zien dat de 5-2 nederlaag in de 1e thuiswedstrijd een slippertje was. Tegen het puntloze PGS/V. mag dat overigens geen probleem zijn
16 TAC'90 - Loosduinen De laatste jaren ontliepen beide teams elkaar, of door de keuze van de bond of dat men niet op hetzelfde niveau actief was.
Nu gaan beide teams zonder puntverlies aan de leiding in de 4e klasse. Loosduinen had afgelopen zaterdag tegen HPSV een veredelde afwerkoefening. Het werd slechts 10-0






17 FC Volendam 2 - Westlandia Westlandia gaat voor het eerst naar De Dijk. Daar wacht een duel tegen koploper uit de 3e divisie. Na de goede prestatie tegen Quick (5-0) zou het zeer welkom zijn om punten te pakken voor de groen-witten. Wedstrijd wordt overigens op zaterdagavond vanaf 17:30 uur gespeeld.






18 Den Hoorn - VUC Den Hoorn ontvangt de promovendus VUC. De Hagenezen zijn na 6 seizoenen weer terug in de 1e klasse.
Den Hoorn heeft de laatste 2 ontmoetingen tegen VUC op eigen veld met 0-1 en 1-4 verloren.
19 VELO - Rood-Wit W. VELO is nog steeds puntloos. Mogelijk dat tegen de onbekende tegenstander uit Brabant punten gepakt kunnen worden






Geen opmerkingen:

Een reactie posten