dinsdag 23 mei 2017

Nieuws van dinsdag 23 mei 2017

Verburch heeft het niet gered. Bij Nieuwkoop werd in de slotfase met 4-2 verloren. In Poeldijk werd het afgelopen zaterdag 3-2. Verburch dus volgend seizoen gewoon weer 3e klasser. Nieuwkoop is in de finale tegenstander van Lyra.

Naaldwijk en Monster maakten er een spannende strijd van. SC Monster kwam halverwege de 2e helft op voorsprong. Naaldwijk pareerde snel en scoorde 1-1. Kort voor tijd pakte Naaldwijk het ticket voor de finale en dus promotiewedstrijden, SC Monster degradeert naar de 3e klasse.

Frans Danen wordt na een succesvol seizoen als trainer bij de selectie FC 's-Gravenzande hoofd jeugdopleidingen bij ADO Den Haag.

Doelman Wart v.d. Voort van de beloftes van Excelsior M. maakt de overstap naar VV Maasdijk. Hij krijgt aan de Lange Kruisweg gezelschap van aanvaller Tim v.d. Voort . De 2e jaar senior maakt de overstap van de zaterdagselectie van Westlandia

Rijnsburgse Boys maakte dinsdagavond geen fout. Spakenburg werd op de Middelmors met 2-1 verslagen. Zaterdag valt de beslissing over wie het ticket voor de 2e divisie pakt.
Ook Lisse en Harkemase Boys willen na de 3e divisie . In Lisse wonnen de Friezen met 2-1.

Lyra maakte het ongemeen spannend voor de eigen aanhang. Na 2 wedstrijden en 30 minuten verlenging was het nog steeds 0-0 tegen Koudekerk. In blessuretijd kwamen de Lierenaren achter. In de 124e minuut mocht Lyra nog een pingel nemen, Die werd benut. Daarna mochten beide teams strafschoppen nemen. Lyra was daar, dankzij de doelman Ritchy de Vreede, de beste. Komende zaterdag spelen ze finale voor handhaving in de 2e klasse.