donderdag 8 oktober 2015

Tim de Kok moet helaas noodgedwongen stoppen


Van de site van Quintus
Aanvoerder Tim de Kok (29) heeft door blessureleed noodgedwongen moeten besluiten om zijn voetbalcarrière te beëindigen. Tim, die op zijn 17e onder huidig trainer Peter Eikelboom debuteerde in het Heulse vlaggenschip, werd vorig seizoen nog gehuldigd voor zijn 250ste duel in het eerste elftal. De laatste seizoenen kwakkelde Tim veel met blessures, maar als het even ging stond hij er. Met of zonder Tim was vaak toch een andere wedstrijd. Met Tim werden we kampioen en degradeerden we, maar hij bleef altijd realistisch met het voetbalhart op de juiste plek. Met recht spreekt men hier ook van een Heuls boegbeeld. Zowel binnen als buiten de lijnen ademde Tim voetbal.
Afgelopen zaterdag raakte Tim na vijf minuten geblesseerd en besloot kort hierna zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Gezien het medische dossier een volkomen gerespecteerde beslissing. Tim zal echter niet verloren gaan voor de club. Zo is Tim is al een een tijdje samen met Koen van Zeyl verantwoordelijk voor de materialen en ontneemt het bestuur hierin een grote last.

Hoe de verdere sportieve toekomst voor Tim er uit zal zien is een vraag, maar wat we zeker weten is dat deze man met een enorm groot Quintus-hart behouden zal blijven voor de club.
Tim, tot zover bedankt voor al je inzet en wat wij zeker weten is dat velen binnen onze mooie club een voorbeeld kunnen nemen aan jouw voorbeeldige wedstrijdinstelling.
Bestuur VV Quintus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten