dinsdag 29 september 2015

Definitief geen contractverlenging Vilhena


Van de site van Rijnmond
Feyenoorder Tonny Vilhena zal zijn aflopende contract definitief niet verlengen. Dat is de conclusie na een laatste poging die technisch directeur Martin van Geel heeft ondernomen de middenvelder op andere gedachten te brengen.
Vilhena had Feyenoord al eerder laten weten te willen vertrekken uit de Kuip. Martin van Geel ging desondanks het gesprek met hem aan, maar dat bleek dus zinloos. Speler en club zijn wel overeengekomen dat een vertrek in de winterstop voor alle partijen het beste is. Op die manier kan Feyenoord nog een transfersom voor hem vragen. Vilhena heeft de toezegging gekregen dat die transfersom niet te hoog zal zijn, zodat een eventuele transfer niet afketst op de vraagprijs.
Afgelopen zomer kon Vilhena de overstap maken naar Sampdoria. De Italiaanse club was al tot overeenstemming gekomen met Feyenoord over de transfersom. De 20-jarige Maassluizer zag van de transfer af, omdat hij zijn zieke moeder op dat moment niet wilde verlaten.
Feyenoord heeft tegenover RTV Rijnmond bevestigd dat het contract van Vilhena op verzoek van de speler definitief niet zal worden verlengd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten