woensdag 12 augustus 2015

Johan Voskamp mag weg bij Sparta R.


Bron ITWM (fansite Sparta R.)
Ook Johan Voskamp mag Sparta verlaten

Sparta wil de selectie voor 1 september nog versterken, maar het bestuur heeft aan Alex Pastoor laten weten dat er pas weer geld beschikbaar is, als er andere spelers weggaan. Hierop is aan Johan Voskamp te kennen gegeven dat ook hij de club mag verlaten.

Voskamp scoorde gisteren op heerlijke wijze de enige treffer in het door Jong Sparta met 1-0 gewonnen competitieduel met Jong Volendam. Rondom dat duel liet hij weten niet het gevoel te hebben dat hij moet vertrekken, maar wel dat hij mag vertrekken.
Na Albertus, Hiwat en Stokkers is Voskamp dus de vierde speler aan wiens vertrek Sparta wil meewerken. Het contract van alle vier de spelers loopt op 30 juni 2016 af, maar de vier spelers zitten niet helemaal in dezelfde positie.



Voskamp

Voor Johan Voskamp verlangt Sparta eigenlijk een kleine transfersom. Zijn salaris is de meest forse van de vier. En hoewel Voskamp niet exorbitant verdient, pakt hij wel een ‘goed eerste divisie salaris’. De vraag is welke club dat wil betalen voor de spits die geen denderend seizoen achter de rug heeft, regelmatig geblesseerd was en volgens Alex Pastoor momenteel minder is dan Roland Bergkamp. De verwachting is dan ook dat Sparta hem voor niets zal laten gaan, mocht er een club komen die zijn volledige salaris wil overnemen. Mocht die club er niet komen, dan wordt Voskamp wel beschouwd als een nuttige kracht om erbij te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten