donderdag 27 augustus 2015

Excelsior M. in het nieuws.....


De tricolores zijn in de 1e ronde al uitgeschakeld voor de"Amstelcup". In Haaksbergen werd in de verlenging met 2-1 verloren van HSC'21. Kevin Vink maakte de goal voor Excelsior M.

Sefa Kurt heeft de twijfelachtige eer om dit seizoen weer de eerste speler in de regio te zijn met een langdurige schorsing. Zijn rode kaart voor
een gewelddadige handeling (buiten een duel om de bal) (te weten het deelnemen aan een 'judogevecht' met een tegenspeler en met diverse grepen in bedwang houden van deze tegenspeler); 
leverde hem een schikkingsvoorstel op van 7 wedstrijden. De speler en de club gaan tegen deze sanctie in beroep. Bij een negatief oordeel door de bond, zal hij automatisch  8 wedstrijden geschorst zijn. Dat is immers de straf voor een dergelijk vergrijp.

Vorig seizoen kreeg de speler van Excelsior M. begin september ook al een zware straf van 8 wedstrijden opgelegd. In totaal was hij afgelopen seizoen 10 wedstrijden niet inzetbaar (door ook nog eens 5 gele kaarten)

Darren Maatsen stapte in de zomer over van FC Den Bosch naar Excelsior M. Na het spelen van enkele oefenwedstrijden, besloot hij te gaan spelen voor IJsselmeervogels. Het AD meldt vandaag dat hij direct overstapt naar Agia Napa FC uit Cyprus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten