vrijdag 25 april 2014

Vrijdag 25 april 2014

Westlands nieuws


Excelsior M laat op de eigen site weten, zeer verheugd te zijn met de terugkeer van Vincent van Dorp. De zeer talentvolle verdediger, die vorig seizoen zijn debuut maakte in de uitwedstrijd tegen ASWH in het keurkorps van de Tricolores, keert terug na een jaar Feyenoord. Vincent speelde in de A1 op het hoogste jeugdniveau onder leiding van Roy Makaay. Vincent en Excelsior M kijken uit naar de hernieuwde samenwerking. Buiten het feit dat Vincent een goede voetballer is past zijn terugkeer ook uin de filosofie van de club; een selectie met zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers.

Ook de huidige aanvoerder van A1, Ahmad Mendes Moreira, maakt de stap naar de selectie van Cesco Agterberg en Richard Rasens. De linkspoot, die dit seizoen al meerdere keren actief was in de Topklasse, maakt dus komend seizoen de definitieve stap. Excelsior M is trots dat het met Vincent en Ahmed weer twee zelf opgeleide spelers kan toevoegen aan de A-selectie, hetgeen een groot compliment is aan de gehele jeugdafdeling.

Naaldwijk plaatste zich donderdagavond voor de volgende ronde van de Flynth Westland Cup. Op eigen terrein werd het na 90 minuten 3-3. De thuisclub na vervolgens de pingels beter.
In de volgende wacht dan de winnaar van het treffen tussen FC 's-Gravenzande en Honselersdijk

Overig nieuws


Vanavond de laatste speelronde in de 1e divisie. Voor Sparta wacht de uitwedstrijd bij FC Dordrecht.
Excelsior R. ontvangt FC Oss. In beide wedstrijden staat er voor de Rotterdamse ploegen met Westlandse inbreng, niets meer op het spel. Het worden wedstrijden van heel houden, geen kaarten pakken en vertrouwen tanken voor de nacompetitie.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten