donderdag 7 november 2013

Donderdag 7 november 2013

Westlands nieuws


De dames van ADO behaalde dinsdag een punt tegen Ajax (3-3). In Den Haag speelde Michelle Vrieling bijna de gehele wedstrijd. Coach Sarina Wiegman wisselde haar de laatste 10 minuten voor Honselersdijkse Mandy van Dijk.

Oud-Westlandia trainer Wim Schaap haalde gisteren de voorpagina van de meeste regionale voetbalsites. Volgens de berichten is Schaap de komende 18 maanden geschorst. De bond heeft deze straf opgelegd omdat de huidige trainer van hoofdklasser VV Nieuwenhoorn bij de warming-up van de beloftes tegen RHS 3 geslagen zou hebben. ..
De trainer wilde op het veld zijn training uitzetten, terwijl de 2 selecties op hetzelfde veld bezig waren met de voorbereiding op de wedstrijd (communicatie-foutje met grote gevolgen).
De trainer kan nog in beroep tegen deze sanctie en de ervaring leert dat dergelijke straffen zelden in tact blijven. (wordt zeker vervolg)

---

De wedstrijden


Het standaardvoetbal start komend weekend met de 1e ronde van de 2e periode. "Coach" Marco Streefland heeft voor aankomend weekend de volgende verslaggevers voor WOS-sport geselecteerd

Zaterdag 9 november
- Excelsior M;. - Noordwijk  Henk Schaafsma
- FC ’s-Gravenzande - Hoek Leo Boon
- Lyra - MVV’27 Leo de Jong
- KMD - sv Houtwijk Ruud de Jong

TV Opnamen
- Excelsior M. -Noordwijk  Gerard van Dijk

Zondag 10 november
- Westlandia-Goes Paul Keijzer
- VELO-Alphense Boys  Stefan van Eijk
- Den Hoorn-van Nispen  Leo Alleblas

Overig nieuws


EL: PSV - Zagreb: De Eindhovenaren moeten winnen om ook na de poulefase nog Europees actief te zijn. Het is voor René v.d. Gijp en de kijkers te hopen dat het nu wel een hoogstaande pot voetbal wordt.....

EL: AZ- Karagandy: In de uitwedstrijd wel met kunst- en vliegwerk een punt behaald. Bij  winst zet de ploeg van Dick Advocaat een beslissende stap voor de volgende ronde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten