zaterdag 26 oktober 2013

Zaterdag 26 oktober 2013

Westlands nieuws

HVC'10 kan mogelijk vandaag al in de thuiswedstrijd tegen Zevenhoven de 1e periode pakken, Reden voor de WOS om alsnog een verslaggever naar de Rondgang te sturen. Dat betekent voor de luisteraars dat Willem Lenting niet bij VV Naaldwijk -TAVV zit.

Afgelopen zondag werd de wedstrijd HMSH-VELO gestaakt. Op de site van VELO stond de visie van de club op de gebeurtenissen:
Vanaf het begin zag je dat het een stevig potje voetbal zou worden. Beide partijen wilden natuurlijk niet verliezen en dan ga je door tot zover de scheidsrechter het toelaat. Jammer genoeg was de scheidsrechter in de beginfase te lankmoedig om echt op te treden en dan is het moeilijk om in een later stadium van de wedstrijd de teugels weer strak aan te trekken. In de 14e minuut een doelpunt voor HMSH, maar die werd - met heel veel commentaar van de kant van HMSH - door de scheidsrechter afgekeurd wegens buitenspel op aangeven van de VELO-grensrechter. Enkele minuten later toch een echt doelpunt van HMSH na een mooie aanval waarbij onze verdedigers niet goed ingrepen, 1-0. In de 23e minuut dacht VELO terug te komen in de wedstrijd via een toegekende strafschop, met nog meer commentaar zwaar bekritiseerd door geheel HMSH, maar die werd door Jeffrey Beukenholdt helaas niet benut. Rond de 30e minuut een paar stevige overtredingen van VELO, terecht bestraft met geel, maar volgens geheel HMSH had dit minimaal 1x rood moeten zijn. De rapen waren gaar bij HSMSH en de kritiek op de scheidsrechter bereikte een zodanig hoogtepunt dat de scheidsrechter het in de 35e minuut wel genoeg vond, de kleedkamer opzocht en niet meer terugkwam. Wedstrijd gestaakt, jammer maar waar. We zullen u informeren over de verdere ontwikkelingen m.b.t. deze wedstrijd

Naaldwijk TAVV 1-0Jacco Wevers
SC Monster MVV'27 1-2(SC) Ruud Zuyderwijk (M) Milan Naarden 2x. . 2x rood voor Monster en 1x voor MVV'27
HVC'10 Zevenhoven 4-0Stefan Wapenaar, Leroy Smits, Wesley van Elst en Jurgen Warbout. HVC'10 pakt de 1e periode
Maasdijk Real Parbo afgReal Parbo kon geen team op de been brengen
Wanica Stars Loosduinen 0-9Mark Molenkamp 2x, Michael Ligtelijn, Jürgen Kalkman 2x, Jeffrey Eckhardt, Dylan Zoutendijk, Sander Huijbers en Vincent Hofman

Nr. 4 in de 1e divisie, Sparta R. (VOSKAMP, LANGENDIJK EN/OF KORTSMIT) ontvangt om 16:30 uur nr. 15 FC Den Bosch. De Spartanen zijn nog steeds in de race voor de 2e periode. Zij hebben wel een achterstand van 2 punten op koploper Volendam.
Daar de wedstrijd tegen Achilles'29 afgekeurd werd, heeft Sparta nog geen enkele thuiswedstrijd op zondag 14:30 uur mogen spelen (aangevraagde voorkeur)