donderdag 7 februari 2013

Donderdag 7 februari 2013


Westlands nieuws


Excelsior M. speelt in de 3e ronde van de VoetbalRotterdam Cup tegen CWO za. Speeldatum is waarschijnlijk 19 febuari a.s.

Trainer Cees Tempelaar van VELO weet dat hij voor volgend seizoen ook de beschikking heeft over de volgende 4 spelers:  Mick van Elswijk, Dennis de Groot, Tom Koene  en Thijs van der Zanden. De keepers Pascal van Eck en Jeffrey Wubben waren al eerder rond gekomen met de 1e klasser uit Wateringen.

Net in de periode dat de gesprekken met de spelers voor het nieuwe seizoen in volle gang zijn, heeft Mark Nijssen af moeten haken. Excelsior M. laat op de clubsite weten dat het lid van het Technisch Management op doktersadvies heeft moeten besluiten om voorlopig zijn werkzaamheden stop te zetten.


De wedstrijden

Naast de wedstrijden die de WOS live in de huiskamer zal brengen, komen ook de volgende teams uit de regio in actie:

  • GHC - FC 's-Gravenzande
  • CION - Honselersdijk'
  • KMD - RAS
  • Verburch - Harga Sport
  • Quintus - Swift Boys
  • Semper A.  Westlandia za.

In de hoofdklasse zondag worden de afgelaste wedstrijden van de 13e speelronde ingehaald. Westlandia kwam toen als enige club uit de regio al wel in actie. De groen-witten speelden toen 1-1 gelijk tegen Alphense Boys. De spelers van het 1e team kunnen zich geheel toe gaan leggen op het carnavalsfeest....... Het 2e team van de zondag heeft wel competitieverplichtingen.De huidige landskampioen van het reserve-voetbal treft om 11:00 uur op eigen veld  nr. 4  Haaglandia.. Het team van trainer Maikel Renfum staat na 14 wedstrijden wederom bovenaan in de res. hoofdklasse A.

-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten