zondag 15 juli 2012

Westlands voetbalnieuws van zondag 15 juli 2012


Voetbalnieuws uit de regio

Lyra en Westlandia waren van plan om op 7 augustus tegen elkaar te oefenen. Beide teams zitten echter ook bij elkaar in de bekerpoule. Vandaar dat nu besloten is deze wedstrijd te annuleren. Trainer Patrick Fieret van Westlandia za. zoekt nu een tegenstander voor dinsdagavond 7 augustus. Zijn voorkeur gaat uit naar een 3e of 4e klasser uit deze regio. Tegenstander is inmiddels gevonden. Westlandia oefent op 7 augustus bij Full Speed

Op de site van Sportclub Monster staat het programmaboekje voor de 31e editie van de Polanenbokaal (klik hier).  Het deelnemersveld bestaat naast Sportclub Monster uit Honselersdijk, PPSC en Die Haghe. Dat betekent dus dat Forum Sport de titel van vorig jaar niet kan/zal verdedigen.

Slask heeft in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 1-0 verloren van NK Maribor (Slv). Komende dinsdag wacht Johan Voskamp met zijn Poolse ploeg de eerste wedstrijd in de voorronde van de C.L. In het weekend volgt een toernooi in eigen huis. Eén van de deelnemers is PSV.

Jip van Haaster heeft met Oranje onder 16 de Nordic cup gewonnen. In de finale werd Zweden na pingels verslagen. Na de reguliere speeltijd was het 1-1, In de verlenging werd niet meer gescoord.


De voorbereiding op het nieuwe seizoen



Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws
PSV is nog op zoek naar een opvolger van Hoofd opleiding Jelle Goes. Hij vertrekt zo goed als zeker naar de Russische club Anzhi( bij Guus Hiddink).
Misschien is Naaldwijker Richard Grootscholten een kandidaat. In de tijd dat hij bij Sparta aan het roer stond, won de club in het seizoen 2008-2009 de Rinus Michels-award als beste Jeugdopleiding van Nederland. Grootscholten komt deze maand terug uit Canada, waar hij verbonden was aan de Vancouver Whitecaps.


 (opmerkelijk) EK- en Oranjenieuws
  • x

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten