woensdag 23 mei 2012

Westlands voetbalnieuws van woensdag 23 mei 2012



Voetbalnieuws uit de regio

  • Benieuwd naar het verloop van het seizoen van Corné van Doorn bij HBS en Westlandia..... op de site van Haaglanden Voetbal wordt gemeld dat de trainer de komende dagen op Regio TV/Infothuis zijn verhaal zal doen
  • MVV'27 heeft zich teruggetrokken uit de Flynth Westlandcup.  De Maaslanders zijn nog met 3 teams actief in de nacompetitie. Het was voor hen daarom niet mogelijk om een representatief team op de been te brengen. Dat betekent dat VELO door is naar de volgende ronde.

Transfernieuws
  • Volgens de site van Haags Amateurvoetbal zal Bianco Sieck volgend seizoen niet in actie komen bij de Sportclub Monster. De oud-speler van het Westlands elftal schijnt gekozen te hebben voor 3e klasser SV Houtwijk. 

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws
  • FC Groningen heeft 3 nieuwe spelers aan de pers gepresenteerd. Michael de Leeuw komt over van De Graafschap en Género Zeefuik is gehaald van PSV (was verhuurd aan NEC). De 3e speler is Mitchell Schet van RKC. Hij maakte een aantal jaren geleden indruk in de wedstrijd van Jong Feyenoord tegen het Westlands elftal. De aanvaller leek op het veld van Monster de opvolger te kunnen worden van Slory. Helaas heeft een vervelende blessure toentertijd roet in het eten gegooid.

 (opmerkelijk) EK- en Oranjenieuws
  • De beloftes van Oranje treffen vanavond in Toulon om 20:00 uur Egypte. Het is de eerste wedstrijd in het prestigieuze ‘Festival International Espoirs de Toulon’. Regio-speler Bart Schenkeveld heeft inmiddels moeten bedanken voor zijn selectie. Hij heeft teveel last van zijn enkel. Hoekenees Roy Kortsmit staat op de standbye-lijst van trainer Adri Koster.  Hij geeft de voorkeur aan Marco Bizot (keeper was door Ajax verhuurd aan Cambuur) en Nick Marsman (FC Twente)
  • Uitslag 3-0

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten