dinsdag 27 december 2011

Westlands voetbalnieuws van dinsdag 27 december 2011


Voetbalnieuws uit de regio

In de regio staat tijdens de Kerstdagen het voetballeven even stil. Er zijn immers ook andere en belangrijkere zaken in het leven.. Daarom is er weinig nieuws te melden.... In het verleden was er nog wel het nodige nieuws, want dan werd er in deze periode het zaalvoetbaltoernooi voor de standaardelftallen gespeeld. Bestuurders en spelers hadden dan de nodige contacten met de pers. Daar de animo van de deelnemers terugliep  heeft FeVoWest  er de stekker uit moeten halen.  De federatie bestaat volgend  jaar 60 jaar. Wie weet dat er nog een speciale activiteit gaat komen.


Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

In de linkerkolom op deze site staan items die apart worden bijgehouden op Westlands voetbalnieuws. Recent is daar een overzicht van trainers, links naar diverse voetbalsites . Ook de adressen van de twitterpagina's zijn daarbij opgenomen.
Westlandia heeft nog steeds in deze regio de meeste volgers via dit medium:  bijna 700. FC 's-Gravenzande (597) en Excelsior M (551) volgen op de 2e en 3e plaats. Het Westlands voetbalnieuws wordt ook aardig gevolgd (653), maar dar staat in schril contrast tot de site van bijvoorbeeld Voetbal op zaterdag (bijna 4.200 :-),

Geen opmerkingen:

Een reactie posten