donderdag 12 september 2019

Voorbeschouwing wedstrijden 14-15 september 2019


Alle standaardteams komen dit weekend weer in actie..
In het zonnetje wordt het genieten van hopelijk heerlijk competitie- en bekervoetbal


⚽ 2e divisie

Meer info 2e divisie zie<hier>
Excelsior M. - Katwijk Na 2 vervelende nederlagen volgde afgelopen zaterdag een keurige overwinning bij HFC.
Komende speelronde komt Katwijk naar de Lavendelstraat. Die club maakte het omgekeerde mee en verloor na 2 overwinningen op 7  september verrassend op eigen veld van GVVV.
Excelsior M. won vorig seizoen met 3-0 van Katwijk, maar resultaten uit het verleden....


⚽ 3e divisie

Meer info 3e divisie zie <hier>
OSS'20 - Westlandia  Op papier een lastige uitwedstrijd voor de groen-witten. De Brabanders zijn  immers goed gestart en speelden vorig seizoen nog promotiewedstrijden.
Toch heeft Westlandia nog nooit punten verspeeld tegen OSS'20. Vorig seizoen werd er nml. 2x gewonnen en scoorde Gio Serbony 4x.
Beide teams weten nu door schade en schande dat ze scherp moeten zijn tot het laatste fluitsignaal, want tegenstanders mogen ook nog in blessuretijd scoren 


⚽ Hoofdklasse


Meer info hoofdklasse zie <hier>
FC 's-Gravenzande - Rijnvogels Zijn het incidenten of is er meer aan de hand op het Julianasportpark???
Geen al te beste resultaten in de voorbereiding en dan vervolgens 2 gespeeld 0 punten met een doelsaldo van -7, zonder zelf gescoord te hebben.
Daar komt dat nog bij dat afgelopen zaterdag routinier Danny Koning onder de lat moest wijken voor de van Forum Sport overgekomen doelman Jurrian Jouvenaar. Het was wel een breed gedragen besluit binnen de technische staf!
Toch zal dat alles binnen de selectie en langs de lijn de gemoederen nog wel even bezig houden. Een goed resultaat tegen de 3e club aan Katwijk kan het tij zeker keren. Men weet hoe het moet, want vorig seizoen werd het 2-1 op het Julianasportpark

De overige 1e elftallen werken dit weekend de laatste ronde van de beker af.
Kraker is natuurlijk de wedstrijd tussen Westlandia en Honselersdijk, Beide teams hebben een nieuwe trainer en zij zullen zeker hun visitekaartje af willen geven.
Ook in poule 31 is de confrontatie tussen HVC'10 en VELO een wedstrijd die in het oog springt
In groep 2 spelen alleen Lyra en Quintus een derby. Alle 4 de teams in die poule  hebben 3 punten en er is slechts 1 plaats in de volgende ronde te verdienen.

Overigens is er nog geen enkele ploeg uit de regio echt verzekerd van een plaats in de knock-oufase.
 Zie <HIER>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten