woensdag 28 augustus 2019

Voorbeschouwing wedstrijden komend weekend



⚽ 2e divisie

31 aug. Excelsior M.  - IJsselmeervogels  ?-?
Vorige week gingen de tricolores roemloos met 4-1  ten onder bij de beloftes uit Volendam. Zaterdag wacht weer een geduchte tegenstander uit een vissersdorp bij het IJsselmeer. De rooien uit Spakenkburg zijn goed gestart en versloegen de jonkies van Sparta R. met 4-2
Stand en overige wetenswaardigheden 2e divisie staan <hier>

⚽ 3e divisie

1 sept. Westlandia  - HSC'21 ?-? 
Westlandia had afgelopen ronde de pecht dat de doelman van Hoogland goed in vorm was. Anders had er minimaal een verdiend punt in gezeten bij promovendus Hoogland (1-0). Komende zondag komt koploper HSC'21 naar het Westland. Deze tegenstander gaf afgelopen zondag het Haagse Quick in Haaksbergen voetballes (4-1)

⚽ Hoofdklasse

31 aug. FC 's-Gravenzande - Sportlust'46 ?-? 
De FC trapt af tegen de promovendus uit Woerden. Beide teams speelden voor het laatst tege elkaar in de bekerfinale van 2018. Sportlust ging toen met de cup huiswaarts. Dit seizoen was de cup voor FC 's-Gravenzande. Afgelopen seizoen deed de FC lang mee voor de 1e periodetitel die uiteindelijk naar Jong Volendam ging. Of de thuisclub wederom hoge ogen gaat gooien is de vraag, want de uitslagen in de voorbereiding zijn nog niet om over naar huis te schrijven.  

Overige standaardteams spelen 1e poulewedstrijd districtsbeker zie <hier>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten