dinsdag 11 juni 2019

Nieuws van dinsdag 11 juni 2019


FC 's-Gravenzande heeft door goals van Roy Vermolen en Twan van Meerten SC Monster in de 1/2 finale van de Flynth Westlandcup verslagen.

Normaal gesproken zou de FC volgende week zaterdagmiddag in de finale aantreden tegen de zaterdagtak van Westland.
Het Algemeen Dagblad meldt vandaag echter in de ochtendeditie het volgende
Hoofdklasser FC 's-Gravenzande bereikte na een 2-0 overwinning op SC Monster voor het derde jaar op een rij de finale van de Flynth Westlande Cup, maar zal ondanks de treffers van Roy Vermolen en Twan van Meerten op 22 juni niet in actie komen tegen finalist Westlandia (za). De clubleiding heeft gekozen voor de finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi. Op Houtrust is DHC de tegenstander. Voorzitter Leo van der Lans  ,,Het is spijtig dat beide organisaties er onderling niet uitkwamen om tot een andere datum te komen.'' Ad Schmidt van de commissie Westland Cup werd door de afmelding overdonderd, opperde SC Monster als stand-in finalist, maar een team op de been brengen bleek niet te doen. De komende dagen volgt definitief uitsluitsel.
Dat besluit van FC 's-Gravenzande kan nog wel eens verstrekkende gevolgen hebben voor het voortbestaan van deze Westlandse traditie. Het is immers niet voor het eerst (dit seizoen) dat de organisatie op verzoek van regioclubs wedstrijden moet verzetten of cancelen.
Dat echter een finale niet gespeeld kan worden........

Verloop van het toernooi staat HIER

15 juni sluit de transfermarkt voor de amateurs in de districten. Voor de (laatste) mutaties kijk HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten