vrijdag 26 januari 2018

Nieuws van vrijdag 26 januari 2018



De gemeente Westland heeft gisterenavond de sportprijzen voor de prestaties in 2017 uitgereikt.
FC 's-Gravenzande werd in het zonnetje gezet voor de behaalde kampioenschap en de bijbehorende promotie naar de hoofdklasse.
Prijzen pakken verveeld nooit, dus Sarine Wiegman  kan trots  weer een extra titel, nml. Westlandse coach van het jaar, op haar indrukwekkende C.V. bijschrijven




Vanavond kunnen een aantal regiospelers weer aan de bak.
Bryan Janssen is sinds zijn debuut van (nr 14) FC Dordrecht al 180 minuten niet gepasseerd. De winst vorige week op koploper Fortuna was natuurlijk een prima prestatie van de Schapenkoppen. Vanavond mag hij met zijn medespelers aan de Krommedijk tegen (nr 7.) FC Oss voor de 3e keer op rij proberen de nul te houden.

Roy Kortsmit heeft last van een blessure al zal vanavond het doel van Sparta in Heerenveen niet verdedigen.



De doelman van (nr. 3) Jong Ajax komt vanavond oog-in-oog te staan met Johan Voskamp en (nr. 17) RKC. De Waalwijkers staan nog steeds in de onderste regionen van de Jupiler League. Doelpunten van de Lierenaar kunnen bijdragen tot een betere klassering.
Er strijden immers aan het einde van het seizoen 8 teams mee om promotie naar de eredivisie. Waarschijnlijk volstaat plek 11, want de belofteteams kunnen niet promoveren. Dordrecht staat 3 punten achter op die plaats en RKC moet nog 6 punten goedmaken op FC Eindhoven.






Fred Rijnenberg is deze week gestart als trainer bij VV Maasdijk. Hij wordt daar de assistent van hoofdtrainer Patrick Fieret. Beide trainers hebben eerder samengewerkt bij Westlandia za..
Fred Rijnenberg stopte einde 2017 als assistent bij Loosduinen en vervult nu de vacature bij Maasdijk.
Recent koos namelijk Wilco Wapenaar voor een overstap naar de functie van hoofdtrainer Floreant


Geen opmerkingen:

Een reactie posten