woensdag 27 september 2017

Voorbeschouwing wedstrijden 30 sept. en 1 oktober a.s.


Slechts 3 derby's komende zaterdag. Schipluiden ontvangt op eigen veld Lyra. Op Sportpark Polanen staat de strijd tussen SC Monster en Maasdijk op het programma en Naaldwijk gaat naar MSV'71......


datum THUIS
(plts GS-PT (DS))
UIT
(plts GS-PT (DS))
Nieuws

za. 30 sep.'17 6. GVVV
5-9 (+1)
11. Excelsior M.
5-6 (-2)
De uitwedstrijden tegen deze tegenstander ligt de tricolores wel. De afgelopen 3 edities werden gewonnen. Trainer Rijsdijk is met zijn selectie aan winnen toe, want de resultaten vallen tot nu toe nog niet mee.

za. 30 sep.'17 12. FC 's-Gravenzande
3-3 (-2)
15. Rijnvogels
4-2 (-4)
Voor de FC zal het een heerlijke terugreis uit Amsterdam zijn geweest (5-3 winst bij AFC). Het is er nu de selectie om te laten zien dat het niet die ene zwaluw was.  Op het Julianasportpark kan men de komende tegenstander al op afstand gezet worden.

za. 30 sep.'17 14. Forum Sport

3. Westlandia za.

Iedereen die alleen de 1e helft van de thuiswedstrijd van Westlandia tegen een prima spelend WV-HEDW heeft gezien, zal stom verbaasd zijn geweest over de eindstand (3-1). Naast het bijzonder goede keepen van Rowdy Janssen, was het de overwinning van het collectief en de wilskracht van de groen-witten
Komende zaterdag weer een lastige tegenstander. Forum Sport heeft een goede groep en had hoge verwachtingen voor dit seizoen. In Volendam kwam men echter op de koffie (5-2)

za. 30 sep.'17 14. Honselersdijk

5. Die Haghe

Het werd afgelopen zaterdag met een 3-0 nederlaag en de rode kaart voor Youri Riepe (vooralsnog 4 wedstrijden schorsing) een valse start voor Honselersdijk. De komende tegenstander wordt een oude bekende uit Den Haag. De afgelopen 3 wedstrijden wonnen de mannen van Piet Boon van Die Haghe. Die laatste overwinning was in de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. 

za. 30 sep.'17 8. Nieuwkoop

10. HVC'10

Dat een goed bekertoernooi geen garantie geeft voor een mooie start van de competitie, merkte HVC'10 afgelopen zaterdag tegen DoCos (1-2).
De mannen van nieuwe trainer Henk de Zeeuw zullen tegen het onbekende Nieuwkoop voor eerherstel gaan. De promovendus pakte 1 punt bij het ambitieuze DSO.
Jurgen  Warbout zal zich niet om hoeven te kleden, want hij pakte  na afloop van de wedstrijd nog een 2e gele kaart en is geschorst.

za. 30 sep.'17 9. VELO za.11. Ariston'80VELO is gestart met een 0-0 bij promovendus Duindorp. Zaterdag wacht weer een tegenstander die ze alleen uit de 4e klasse kennen. Aan de Noordweg won VELO  in november 2016 met 4-3

za. 30 sep.'17 2. Quick Steps4. KMDEen duel tussen 2 ploegen die afgelopen zaterdag de winst konden vieren. De Wateringers zullen op zeker de 3 punten mee willen nemen. Dan zal men daar wel beter moeten presteren dan in april van dit jaar (3-2 nederlaag)

za. 30 sep.'17 6. GDA1. MVV'27MVV'27 gaat als koploper naar Den Haag. Wil men dat zaterdag ook zijn, dan zal men moeten winnen. In de laatste 2 edities in Madestein lukte dat niet

za. 30 sep.'17 14. Schipluiden5. LyraDe beide teams hadden qua resultaten een compleet andere voorbereiding. Toch stond Schipluiden bij Naaldwijk met lege handen en pakte Lyra de 3 punten tegen Monster. Hoe het zaterdag uit gaat pakken ..... beide clubs hebben nog geen competitieverleden tegen elkaar

za. 30 sep.'17 10. SC Monster7. MaasdijkBeide teams hadden van de start van het seizoen meer verwacht. De thuisclub verloor bij Lyra en Maasdijk deelde op eigen veld de punten met GDA.
Beide trainers zullen op jacht gaan naar de eerste overwinning in de competitie.
Maasdijk kwam nog niet eerder in competitieverband in actie tegen de fusieclub.

za. 30 sep.'17 MSV'71NaaldwijkDe eerste klap is een daalder waard en de Naaldwijkers smaakten het genoegen om die klap uit te delen. De 3-0 winst  tegen Schipluiden zal vertrouwen geven voor de uitwedstrijd tegen MSV'71.
De promovendus uit de 4e klasse heeft een lastig begin van het seizoen. Resultaten vallen tegen en zeker verdedigend heeft men het nodige te stellen.
We moeten 7 seizoenen terug voor de laatste confrontatie in de competitie (2-2)

za. 30 sep.'17 12. Verburch8. DuindorpDe verwachtingen in Poeldijk waren hoog gespannen. Het werd echter een teleurstellende nederlaag bij KMD. Komend weekend komt Duindorp voor het eerst in het zaterdagvoetbal naar de Arckelweg. In maart 2010 deelden beide teams de punten op zondag (2-2)
za. 30 sep.'17 3. Quintus8. ZoetermeerOok deze beide teams kennen elkaar in competitieverband uit het zondagvoetbal. De laatste ontmoeting uit seizoen 2011-2012 eindige in 3-2.
Van de sterkte en het krachtsverschil in de 4e klasse valt nog weinig te melden

zo. 01 okt.'17 15. Westlandia zo.7. Dongen
R6
Het zijn onwennige tijden voor trainer Edwin Grünholz. Zowel met de zondagtak van Westlandia, als met zijn elftal onder 19 van ADO Den Haag wil het dit seizoen nog niet vlotten.
Tegen Dongen krijgt zijn groep weer de kans om de draad op te pakken. De Brabanders zijn na afgelopen weekend echter wel op zoek naar revanche voor de 7-1 nederlaag op eigen veld tegen OFC. In maart won Westlandia met 3-1 in eigen huis van de Brabanders

zo. 01 okt.'17 6. BMT4. Den HoornDen Hoorn is net als voorgaande jaren weer gestart met punten pakken. Het lukt afgelopen zondag uiteindelijk tegen 9 man van Delft.  BMT komt eveneens uit de 2e klasse maar heeft al 5 jaar niet tegen Den Hoorn gespeeld.
Die laatste ontmoeting eindigde in 3-3

zo. 01 okt.'17 9. Nieuwerkerk7. VELO zo.Alle randvoorwaarden voor een goed seizoen leken aanwezig in Wateringen. Toch moest VELO toezien dat promovendus BMT met 1 punt naar Den Haag afreisde.
In maart 2017 won de ploeg van Albert v.d. Dussen dit duel met 3-1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten