dinsdag 8 november 2016

Pieter Langedijk verlengt bij RKC Waalwijk


RKC Waalwijk heeft de optie tot verlenging in het contract van Pieter Langedijk gelicht. De 22-flankspeler, die in de winterstop van het vorige seizoen overkwam van Sparta Rotterdam, maakt een stormachtige ontwikkeling door in Waalwijk. Met het lichten van de optie ligt Langedijk tot de zomer van 2018 vast in het Mandemakers Stadion.



“Pieter heeft zich razendsnel ontwikkeld tot een van dé publiekslievelingen hier in Waalwijk. Een knappe prestatie voor een jongen van zijn leeftijd. Zijn sterke eerste seizoenshelft bij RKC leverde hem zelfs de verkiezing tot speler van het jaar van de supporters op. Het lichten van de optie in zijn contract is dan ook het logische gevolg van de enorme stappen die Pieter doormaakt bij RKC Waalwijk. We zijn blij dat Pieter nu tot de zomer van 2018 vastligt,” aldus Remco Oversier.

Langedijk speelde tot op heden 31 wedstrijden voor RKC Waalwijk. De vleugelaanvaller tekende hierin voor 15 treffers en was tevens goed voor 8 assists. Met zijn goede spel en dito statistieken is hij één van de drijvende krachten achter het tot op heden positief verlopende seizoen voor de Geelblauwen. (Bron site RKC W.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten