maandag 1 augustus 2016

Eric Tanis nieuwe Technisch Selectie Coördinator Naaldwijk


Van de site van VV Naaldwijk
Wederom goed nieuws rondom de ambitieuze zaterdag selectie van vv Naaldwijk. Eric Tanis zal per direct de functie van Technisch Selectie Coördinator (TSC) gaan invullen en hij gaat deze functie combineren met zijn huidige rol sinds 2012 als trainer van de keepers van de selectie. De intentie is uitgesproken dat Eric Tanis de functie van TSC voor meerdere jaren gaat invullen om de continuïteit te waarborgen.



De TSC bewaakt het technisch beleid en speelt een belangrijke rol bij de samenstelling van de trainersstaf, doorstroming jeugd naar selectie en welke spelers deel uitmaken van de zaterdag selectie. Daarnaast is de TSC een klankbord voor spelers, trainers en overige begeleiding binnen de selectie en aanspreekpunt voor het bestuur binnen de vereniging. Binnen de organisatie valt deze functie direct onder bestuurslid voetbalzaken.

Eric Tanis heeft gekeept bij bvo’s S.V.V. en Excelsior Rotterdam en onder andere in Nederlands elftal onder de 23 jaar en hij heeft daarbij getraind onder diverse bekende namen waaronder Dick Advocaat. Naast zijn ruime ervaring als keeper in zowel het betaalde als het amateurvoetbal, heeft Eric ook ruime ervaring als keepers- en voetbaltrainer. Zo is hij onder andere trainer geweest van het eerste elftal van derdeklasser MSV’71 (uit zijn woonplaats Maassluis) en daarvoor bij Sparta bvo B1, SVV en Westlandia A1 landelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten