maandag 25 juli 2016

Nieuws van maandag 25 juli 2016

Excelsior M. oefende maandagavond tegen het belofte-elftal van FC Dordrecht. De wedstrijd begon om 20:00 uur en binnen het half uur stonden de tricolores met 4-0 voor. Er werd gescoord door Adair Veiga Lopes 2x, Kevin Derkx en Quentin Albertus.
De stand na 90 minuten was 5-1. Vincent v.d. Berg was de doelpuntenmaker in de 2e helft

De Oranje-dames onder 19 hebben zich, ondanks een 2-1 nederlaag tegen Frankrijk geplaatst voor de 1/2 finale van het EK. De vorige 2 poulewestrijden werden door Nederland wel gewonnen (Noorwegen 1-0 en Slowakije 6-0).
Donderdagavond moet gestreden worden tegen de leeftijdsgenoten van Spanje. De winnaar treft dan Frankrijk of Zwitserland. Helaas heeft Nadine Noordam uit Honselersdijk nog geen speeltijd gekregen van bondscoach Jessica Torny