maandag 20 juni 2016

Nog 2 versterkingen Excelsior M.


Van de site van de club
Afgelopen week was de laatste dag van overschrijvingen in het amateurvoetbal. Ook bij Excelsior Maassluis hebben op het laatste moment nog enkele mutaties plaatsgevonden. Het technisch managementteam heeft op deze laatste dag nog twee versterkingen weten vast te leggen. Quentin Albertus (21 jaar, Middenvelder/Verdediger) en Desko Destanovic (21 jaar, Middenvelder)

Quentin Albertus komt over van Sparta Rotterdam, waar hij afgelopen seizoen onder contract stond. Hij kwam voornamelijk uit voor Jong Sparta. De veelzijdige middenvelder/verdediger is een fysiek sterke speler. Quentin Albertus speelde voordat hij naar Sparta vertrok in de jeugd van Spartaan '20. Quentin debuteerde voor Sparta in het seizoen 2014/2015 in de verloren wedstrijd tegen Almere City.
Desko Destanovic komt over van zondag Topklasser Leonidas, waar hij één seizoen uitkwam in de Topklasse. Hiervoor speelde Desko in de jeugd van Ado Den Haag, waar hij niet wist door te breken in het eerste elftal van de betaald voetbalclub uit Den Haag. Desko is een multifunctionele aanvallende middenvelder.
Met deze twee jonge spelers heeft Excelsior M de selectie rond. De club heet deze jongens van harte welkom op Sportpark Dijkpolder. Het technische managementteam is verheugd met de komst van deze twee spelers, die beiden de opleiding van een BVO hebben doorlopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten