woensdag 16 maart 2016

Johan Voskamp keert terug bij Westlandia


Lierenaar Johan Voskamp keert terug naar De Hoge Bomen in Naaldwijk.
In 2005 haalde Mario Been de goalgetter (24 goals in de hoofdklasse) van Westlandia naar Excelsior R. Daar presteerde hij het om tijdens zijn debuut tegen Emmen in de slotfase ook direct te scoren. Hij stond pas 3 minuten in het veld. Memorabel is natuurlijk ook zijn debuut bij Sparta. De Rotterdammers plukte hem op 19 augustus 2010 weg bij Helmond Sport. Hij scoorde op 20 augustus direct 8x . De meeste assists in die wedstrijd waren overigens van collega Michiel v.d. Berg (nu FC 's-Gravenzande en volgend seizoen ook op de Hoge Bomen te bewonderen, maar dan bij VV Naaldwijk).

In dat seizoen werd hij ook topscorer van Sparta en de 1e divisie (29 goals). Dat leverde hem een mooie transfer op naar het Poolse Śląsk Wrocław. Met die ploeg werd hij landskampioen, won hij de supercup en speelde hij C.L. en E.L.. In juni 2013 keerde hij terug naar Spangen.Ondanks dat hij in april vorig jaar zijn 100e goal in het betaalde voetbal scoorde, kreeg hij steeds minder speeltijd bij de Rotterdammers. Dit seizoen komt hij amper meer voor in de plannen van trainer Alex Pastoor. Ondanks diverse aanbiedingen besloot Vossie wel het seizoen af te maken. Hij wil het kampioenschap van de Jupiler League op zeker meemaken.
Vossie heeft overigens wel een clausule in zijn overeenkomst op laten nemen. Als er nog een "mooie" profclub van zijn diensten en goals gebruik  wil maken, dan kan hij daar nog naar toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten