zondag 3 januari 2016

Technische staf Loosduinen verlengt contracten


Van de site van de club:

Op de Nieuwjaarsreceptie van S.V. Loosduinen maakte voorzitter Edwin van der Heiden vandaag bekend dat S.V. Loosduinen de contracten met de trainers van de A-selectie heeft verlengd.
De trainers Richard Douw en Patrick Puister, beide zijn zij verantwoordelijk voor het eerste elftal, en bezig aan het tweede seizoen bij de Blauwwitten, zijn ook in het seizoen 2016-2017 in dienst van S.V. Loosduinen. De trainer van het tweede elftal Fred Rijnenberg, dit seizoen voor het eerst actief op Sportpark Madestein, is ook het volgend seizoen trainer van het tweede elftal bij de Loosduiners.
Zowel het bestuur als de trainers zijn tevreden over de samenwerking en de resultaten. S.V. Loosduinen 1 staat op de derde plaats in de vierde klasse B en doet nog volop mee om de doelstelling, promotie naar de derde klasse, te realiseren. S.V. Loosduinen 2 staat bovenaan in de reserve derde klasse E en leed pas op de laatste speeldag van de eerste seizoenshelft de eerste nederlaag.
S.V. Loosduinen speelt, voordat de competitie wordt hervat, nog twee oefenwedstrijden. Op zaterdag 9 januari 2016 op Sportpark Madestein tegen derde klasser Die Haghe, aanvang: 14:30 uur en zaterdag 16 januari 2016 tijdens het trainingskamp in Groesbeek met het eerste en tweede elftal tegen Germania Groesbeek.
Bestuur S.V. Loosduinen,
Dick Hartman (secr.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten